evine gelende var çok üşendim bilmiyomgit al kesin al yarım gün yok yazılacan
Neden gelsinler zaten teslim almışsın yok öyle bir şey. Gelirse de geri vermeYurtiçi kargodan dün sipariş vermiştim bugün teslim edildi. Trendyol da da kargo şirketinin sitesinde de teslim edildi olarak görünüyor yarın
iade için falan gelirler mi ?
sısteme iade gırıldıyse ıstedıgı yerde alsın vermezler. Sistemde iade diye gecer. O yuzden iade yoksa ha evıne gelmıs ha sabahın 8ınde almıssın. Aynı seyGelmişken alabiliyorsan al bence benim ki dağıtımdan döndü
aras kargo için kendi takip sitesinden bak geç güncelleniyor ama benimde öyle beklicezAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
dostlar üstteki aras alttaki de mng dün sipariş verildi hala değişmedi mngde sadece o 08 09 olmuş başka bir şey yok endişeliyim tahmini teslimat 13 11 2023
Hocam rve gelip tekrar istiyorlarmış ya .O topa hiç giresim yok. Sizce kendim iade etmem daha mı doğru olurGelir benimki 1 saat önce geldi
ya ne iade edicen kullandım de veremem de boşver hep onlar mı kazanacak biraz da biz kazanalımHocam rve gelip tekrar istiyorlarmış ya .O topa hiç giresim yok. Sizce kendim iade etmem daha mı doğru olur
Herkesten mi iadesini istiyorlar ?Hocam rve gelip tekrar istiyorlarmış ya .O topa hiç giresim yok. Sizce kendim iade etmem daha mı doğru olur
Başım ağrımasın diye. Deymez çünkü babam zaten gereksiz işlerle uğraşıyon ders çalış diye darlıyor.ya ne iade edicen kullandım de veremem de boşver hep onlar mı kazanacak biraz da biz kazanalım
Büyük çoğunluktan istemişler. Bende yarın teslim edilecek gözüküyor .Herkesten mi iadesini istiyorlar ?
kargo gelcek hayatta vermemBaşım ağrımasın diye. Deymez çünkü babam zaten gereksiz işlerle uğraşıyon ders çalış diye darlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük çoğunluktan istemişler. Bende yarın teslim edilecek gözüküyor .