Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

desty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
EMİR KARTAL
Yasal bir süreci var mı bu işin?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
öğlen de çekebilirdi trendyol yaptığı hit kasmaktan başka bir şey değil kimse milyarlık şirketin bir kodu kapatamadığı düşünmesin
Hit değil o kadar fazla sipariş vardı ki muhtemelen yetişmekte güç çektiler kaç satır yazılan şey var burda farkında mısın? Ek olarak diğer forumlarda da bile bu kadar mesaj doluluğu oldu o yüzden bu kadar geç iade olması bana normal geliyor.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Trendyol bu kampanyayı muhtemelen Azerbaycan'daki elektronik kıtlığından dolayı fırsat bilip müşteri çekmek istedi ve bu yüzden indirim yaptıkları düşünüyorum ve tam tersi bir sonuç ile karşılaştılar potansiyel Azerbaycan müşterisi kazanmak yerine çoğu Türk müşteri ile karşılaştılar :D onlar da bu kadar sipariş fazlası sebebiyle ödeme topuna girmedi ve iadeler başladı bu benim sadece kullandığım bir mantık birisi A der birisi B der resmi bir açıklama gelmeden de bilemeyiz
Adamların kasasına milyonlarca iade parası çoktan girdi .Adamlara bu bile yeter.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

KingDeViL

80+ Bronze
Geçen ay da aynısı yapılmış, iptaller olmuş. Bu ay aynı hatayı neden yaptılar diye sorarlar adama :). Belki bizim paraları 1-2 günde olsa kullanıyorlar.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Adamların kasasına milyonlarca iade parası çoktan girdi .Adamlara bu bile yeter.
Teslim edilenlerin boyutunu düşünemiyorsun teslim edilenlerin muhtemelen parası Trendyol'un kasasından çıkacak ve Satıcılara gidecek buda şirketin zarar etmesi demek ama ileriki günlerde göreceğiz ben kargoların bile iade edilmesini isteyeceklerini düşünüyorum bence zorluk çıkarttırmayın 300-500 TL'lik indirimler için hiç başınız ağrımasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonucu Azerbaycan müşterisi çekeceğiz diye bir açıktan dolayı zarara girdiler bakalım nasıl düzelticek Trendyol göreceğiz

semih34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih
Bu işte hep bir risk vardı ben o yüzden bu topa bile girmedim teslim edilenlerden bence ileriki günlerde ürünleri isteyeceklerdir ve zaten etik bir durumda değildi ben olsaydım vermemezlik falan yapmazdım milleti uğraştırmazdım ve iade ederim en etiği olan bu herkesin farklı düşünceleri olabilir
Verilen malın iadesi geri olmaz herhangi bir şey olmayacaktır.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Verilen malın iadesi geri olmaz herhangi bir şey olmayacaktır.
Yasal alışverişlerde tabikide olmaz fakat bu bildiğin sistem açığı kullanmak vardır bir şeyi bence :D

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Ömür
arkadaşlar uygulamanızda teslim edildi yazıyorsa herhangi bir şekilde gelip alma hakları yok vermeyin ürünlerinizi

vausennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Bora
Teslim edilenlerin boyutunu düşünemiyorsun teslim edilenlerin muhtemelen parası Trendyol'un kasasından çıkacak ve Satıcılara gidecek buda şirketin zarar etmesi demek ama ileriki günlerde göreceğiz ben kargoların bile iade edilmesini isteyeceklerini düşünüyorum bence zorluk çıkarttırmayın 300-500 TL'lik indirimler için hiç başınız ağrımasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sonucu Azerbaycan müşterisi çekeceğiz diye bir açıktan dolayı zarara girdiler bakalım nasıl düzelticek Trendyol göreceğiz
Dostum trendyolda bir avukattan aldığım bilgiye göre ek olarak bunlar azerbeycana gidecek olan kargolar ile alakalı ücretsiz anlaşmışlar. Türkiye ye giden her kargo içinde ek olarak ücret girdi bunlara 🤣🤣🤣🤣

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Dostum trendyolda bir avukattan aldığım bilgiye göre ek olarak bunlar azerbeycana gidecek olan kargolar ile alakalı ücretsiz anlaşmışlar. Türkiye ye giden her kargo içinde ek olarak ücret girdi bunlara 🤣🤣🤣🤣
Yani dediğim gibi adamlar sırf Azeri kardeşlerimizi Trendyol sitesine çekelim diye bir ton zarara girdiler bu işin boyutunun çok az olmadığını düşünüyorum çünkü çok fazla işlem oldu ama bir mantıklı tarafı var o da Azerbaycan'daki elektronik eşyalar çok az bu yüzden Trendyol bu kısmı fırsat olarak değenlendirmeye karar verdi fakat ellerinde patladı zaten

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Sonuçta TR ye gönderime açmışlar. Sipariş verende suç yok. Tamamen kendi hataları
İleriki günlerde her şey belli olur o zaman net olarak konuşuruz bu konuyu, benim tek aklıma Banka açığı kullanan ve 16 milyar TL hesabına geçen kardeşler aklıma geldi onlarda ceza almıştı galiba onlarında bir suçu yoktu fakat açık kullanmaktan dolayı ceza aldılar yani Hukuk'ta her şey beklenir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,642
Üyeler
167,691
Son üye
v2koray
Top Bottom