Hit değil o kadar fazla sipariş vardı ki muhtemelen yetişmekte güç çektiler kaç satır yazılan şey var burda farkında mısın? Ek olarak diğer forumlarda da bile bu kadar mesaj doluluğu oldu o yüzden bu kadar geç iade olması bana normal geliyor.öğlen de çekebilirdi trendyol yaptığı hit kasmaktan başka bir şey değil kimse milyarlık şirketin bir kodu kapatamadığı düşünmesin
Adamların kasasına milyonlarca iade parası çoktan girdi .Adamlara bu bile yeter.Trendyol bu kampanyayı muhtemelen Azerbaycan'daki elektronik kıtlığından dolayı fırsat bilip müşteri çekmek istedi ve bu yüzden indirim yaptıkları düşünüyorum ve tam tersi bir sonuç ile karşılaştılar potansiyel Azerbaycan müşterisi kazanmak yerine çoğu Türk müşteri ile karşılaştılaronlar da bu kadar sipariş fazlası sebebiyle ödeme topuna girmedi ve iadeler başladı bu benim sadece kullandığım bir mantık birisi A der birisi B der resmi bir açıklama gelmeden de bilemeyiz
Olabilir tabikide sonuçta bir açıktan faydalanıyorsunYasal bir süreci var mı bu işin?
Teslim edilenlerin boyutunu düşünemiyorsun teslim edilenlerin muhtemelen parası Trendyol'un kasasından çıkacak ve Satıcılara gidecek buda şirketin zarar etmesi demek ama ileriki günlerde göreceğiz ben kargoların bile iade edilmesini isteyeceklerini düşünüyorum bence zorluk çıkarttırmayın 300-500 TL'lik indirimler için hiç başınız ağrımasınAdamların kasasına milyonlarca iade parası çoktan girdi .Adamlara bu bile yeter.
Verilen malın iadesi geri olmaz herhangi bir şey olmayacaktır.Bu işte hep bir risk vardı ben o yüzden bu topa bile girmedim teslim edilenlerden bence ileriki günlerde ürünleri isteyeceklerdir ve zaten etik bir durumda değildi ben olsaydım vermemezlik falan yapmazdım milleti uğraştırmazdım ve iade ederim en etiği olan bu herkesin farklı düşünceleri olabilir
Yasal alışverişlerde tabikide olmaz fakat bu bildiğin sistem açığı kullanmak vardır bir şeyi benceVerilen malın iadesi geri olmaz herhangi bir şey olmayacaktır.
Dostum trendyolda bir avukattan aldığım bilgiye göre ek olarak bunlar azerbeycana gidecek olan kargolar ile alakalı ücretsiz anlaşmışlar. Türkiye ye giden her kargo içinde ek olarak ücret girdi bunlaraTeslim edilenlerin boyutunu düşünemiyorsun teslim edilenlerin muhtemelen parası Trendyol'un kasasından çıkacak ve Satıcılara gidecek buda şirketin zarar etmesi demek ama ileriki günlerde göreceğiz ben kargoların bile iade edilmesini isteyeceklerini düşünüyorum bence zorluk çıkarttırmayın 300-500 TL'lik indirimler için hiç başınız ağrımasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sonucu Azerbaycan müşterisi çekeceğiz diye bir açıktan dolayı zarara girdiler bakalım nasıl düzelticek Trendyol göreceğiz
Yani dediğim gibi adamlar sırf Azeri kardeşlerimizi Trendyol sitesine çekelim diye bir ton zarara girdiler bu işin boyutunun çok az olmadığını düşünüyorum çünkü çok fazla işlem oldu ama bir mantıklı tarafı var o da Azerbaycan'daki elektronik eşyalar çok az bu yüzden Trendyol bu kısmı fırsat olarak değenlendirmeye karar verdi fakat ellerinde patladı zatenDostum trendyolda bir avukattan aldığım bilgiye göre ek olarak bunlar azerbeycana gidecek olan kargolar ile alakalı ücretsiz anlaşmışlar. Türkiye ye giden her kargo içinde ek olarak ücret girdi bunlara![]()
Sonuçta TR ye gönderime açmışlar. Sipariş verende suç yok. Tamamen kendi hatalarıYasal alışverişlerde tabikide olmaz fakat bu bildiğin sistem açığı kullanmak vardır bir şeyi bence![]()
İleriki günlerde her şey belli olur o zaman net olarak konuşuruz bu konuyu, benim tek aklıma Banka açığı kullanan ve 16 milyar TL hesabına geçen kardeşler aklıma geldi onlarda ceza almıştı galiba onlarında bir suçu yoktu fakat açık kullanmaktan dolayı ceza aldılar yani Hukuk'ta her şey beklenirSonuçta TR ye gönderime açmışlar. Sipariş verende suç yok. Tamamen kendi hataları