Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Furkan Demir
Ksjdjsjxjzjxmklwlföskxkamndmd
1699556082619.png

ChristianSerratos

80+ Silver
Hit değil o kadar fazla sipariş vardı ki muhtemelen yetişmekte güç çektiler kaç satır yazılan şey var burda farkında mısın? Ek olarak diğer forumlarda da bile bu kadar mesaj doluluğu oldu o yüzden bu kadar geç iade olması bana normal geliyor.
Kodu kullanan tüm siparişleri iptal edecek sistemleri yok diyorsun yani

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Kodu kullanan tüm siparişleri iptal edecek sistemleri yok diyorsun yani
İnsanlar bakıyor bu kadar geç iptal haberleri gelmesi normal değil çünkü otomatik bir sistem olsaydı saniyesinde iptal edilirdi bu tarz siparişler

Cormack

80+
Alıntıyı görüntülebenim kargo da şubede iade olucak denmişti bende trendyol Müşteri hizmetleri + kargo firması müşteri hizmetleri + satıcıyla iletişime geçtim size gelirse almayın bana geri yollansın vb diye satıcıda gerekli yerlere bildirildi demişti ondan birkaç saat sonrada trendyoldan bildirim geldi yarın yeniden teslim edicaz diye umarım teslim edilmedi diye oto bir bildirim değildir boşa umutlanmayalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim arasda dağıtıma çıkarıp sonra geri çekti şubeden alınıcak diye. trendyol üzerinden kargo takibe basıp üstünde yarın tekrar dağıtılacak diye bir şey yazıyor mu bakar mısın dostum
Ben müşteri hizmetlerine söylediğim de iadeden dönüş olmaz ürününüz hasar görmüş diyor

Ben müşteri hizmetlerine söylediğim de iadeden dönüş olmaz ürününüz hasar görmüş diyor
Ama benim sayfamda geldik yoktunuz diyor

• Üzgün
Reaksiyonlar: SpyX

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

Ama benim sayfamda geldik yoktunuz diyor
Kargonuz iptal olmuş sistem açığından dolayı

ChristianSerratos

80+ Silver
İnsanlar bakıyor bu kadar geç iptal haberleri gelmesi normal değil çünkü otomatik bir sistem olsaydı saniyesinde iptal edilirdi bu tarz siparişler
İlk günü anlarım 2 gün tamamen Trendyolun saçmalığı bir kod kapatmak bu kadar zor değil o kodla verilen siparişleri kapatmakta

kask334

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Alp
iade olanlar için satıcıyla iletişime geçin satıcı anlayışlı insansa iade iptal olarak kargo şubesine bildirir şube tekrardan teslim eder örnekte iptal olan ürünüm teslim edilecek yarına.
böyle bir olay başıam gelirse satıcıya ne demeliyim

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
İlk günü anlarım 2 gün tamamen Trendyolun saçmalığı bir kod kapatmak bu kadar zor değil o kodla verilen siparişleri kapatmakta
VPN kullanıldığı için çok geç haberdar olmuşlardır ilk günlerde adreslere bakmamışlardır bile ama 2.ci gün çok fazla sipariş geldiği için ve forumda konusu açıldığı için illaki şikayet edenler oldu onlarda önlem almaya başladılar bu kadar basit

harock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
X x
Hit değil o kadar fazla sipariş vardı ki muhtemelen yetişmekte güç çektiler kaç satır yazılan şey var burda farkında mısın? Ek olarak diğer forumlarda da bile bu kadar mesaj doluluğu oldu o yüzden bu kadar geç iade olması bana normal geliyor.
Olayın kac satırlık oldugu ıle alakası yok yapılan değişiklik / özellik önce farklı bir alanda test edilir qa mühendisleri tarafından ardından canlıya alınır manuel ve otomatik testler oluyor gözden kaçmış olması imkansız bile isteye mi yaptılar bilmiyorum ama farkında olmamaları içten bile değil en kötu düzeltene kadar indirim kodunu devre dısı bıraksaydılar

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Olayın kac satırlık oldugu ıle alakası yok yapılan değişiklik / özellik önce farklı bir alanda test edilir qa mühendisleri tarafından ardından canlıya alınır manuel ve otomatik testler oluyor gözden kaçmış olması imkansız bile isteye mi yaptılar bilmiyorum ama farkında olmamaları içten bile değil en kötu düzeltene kadar indirim kodunu devre dısı bıraksaydılar
İndirim kodunu kapatmalıydılar evet o konuda haklısın ama test konusunda illaki gözden bir şeyler kaçmıştır illaki bu durumda kullanabileceği için kimsenin aklına bile gelmedi banka olayında da olmuştu bu insanların gözlerinden böyle şeyler kaçabiliyor yapacak bir şey yok ama şunu söyleyebilirim Trendyol bu duruma çok geç uyandı

desty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
EMİR KARTAL
Muhtemelen yapan kişiler hakkında işlem olacak.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom