Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Bu yasal işlem başliyacak diyenler ne içiyor bişey alamadanız diye kendinizi mi avutuyorsunuz 2 saatdir adam akıllı kupon kullanmışım almışım iptal etmedilerse ve bana ulaştıysa hiç bir şey yapamazlar
Ben sadece kullanan insanları değil bu açığı bulup kendilerine durumu söylemeyen kişiye bir yaptırım uygulanabilir, çünkü sistem açığını kötüye kullanıyor bunu yaparak kargoyu alan veya alacaklar olan arkadaşlar içinde muhtemelen ulaşılıp iade edilmesi söylenir ileriki günlerde durum belli olur zaten

ChristianSerratos

80+ Silver
Ben 2.ci gün uyandıklarını biliyorum oda sipariş fazlalığından dolayı oldu ilk başta kimse farketmedi çünkü VPN kullanıldı ve adreslere bakılmadı ama sonrasında sipariş fazlalaşınca tabikide Adresleri kontrol etmek istediler ve bu durumu farkettiler fakat Mühendis ve Yazılımcı arkadaşlar ne yaptıysa bir türlü çözüm bulamadılar :D App'i crashletmeye falan çalıştılar ama gene başarılı olamadılar
Ben sizin gibi düşünmüyorum milyarlık şirkette kodu Türkiye kapatmayı bilmeyen yazılımcılar mı çalışıyor ve kapatmayı bilmeyen ben diyelim ki fark etmediler benim ilk gece sipariş verdiklerim öğlen olmadan bazıları iptal olmuştu demekki farkına varmaları o kadar uzun sürmemiş

ereen

80+
Ben sizin gibi düşünmüyorum milyarlık şirkette kodu Türkiye kapatmayı bilmeyen yazılımcılar mı çalışıyor ve kapatmayı bilmeyen ben diyelim ki fark etmediler benim ilk gece sipariş verdiklerim öğlen olmadan bazıları iptal olmuştu demekki farkına varmaları o kadar uzun sürmemiş
Bence farkındaydılar zaten aylardan beri yapılan bir olaymış reklam olmasını beklediler diye düşünüyorum zaten provizyondaki paraları bir güzel işletiyorlardır şuan kampanyaya ayrılan para çıkmıştır :D

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Zaten fazla sürmedi sipariş yığını olduktan sonra kesin uyanmışlardır fakat buradaki Yazılımcı arkadaşlar muhtemelen düzeltmeye çalışırken iyice mahvettiler bundan dolayı olabilir kodu kapatmama nedenlerini hiç bilmiyorum belki yönetimden böyle bir emir gelmiştir kodu kapatmadan çözmeye çalışın siparişleri biz elimizle iptal ederiz gibi gibi orasını resmi bir açıklama gelmeden bilemeyiz ne yazık ki

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Ek olarak bir çok kişide iade gözükmüyor hala tek tek iade başlatıyorlarsa vay hallerine küçük birkaç eklentiyle topluca iptal edebiliyor olmaları lazım kullanılan kod belli nasıl olsa 😂

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Ömür
Ben sadece kullanan insanları değil bu açığı bulup kendilerine durumu söylemeyen kişiye bir yaptırım uygulanabilir, çünkü sistem açığını kötüye kullanıyor bunu yaparak kargoyu alan veya alacaklar olan arkadaşlar içinde muhtemelen ulaşılıp iade edilmesi söylenir ileriki günlerde durum belli olur zaten
Ürün teslim edildikten sonra uygulamada teslim edildi yazıyorsa hiç bir şekilde benden bir şey alamazlar zaten kulaklığın kutusu paramparça oldu 😃

ChristianSerratos

80+ Silver
Bence farkındaydılar zaten aylardan beri yapılan bir olaymış reklam olmasını beklediler diye düşünüyorum zaten provizyondaki paraları bir güzel işletiyorlardır şuan kampanyaya ayrılan para çıkmıştır :D
Zaten aylar önce aynısını olmuştu ben yine sipariş verdiğimi hatırlıyorum kargolanmisti öğlen kod geçersiz kılınmıştı ama

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Rusty
Hiç ondan bahseden yok. Sadece kurumsal tarafından etik ahlak bekçiliği yapıyorlar. Dediğin gibi milletin paralarını 1 gün tutmasına bakar, her tür kar yazıyor.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Ürün teslim edildikten sonra uygulamada teslim edildi yazıyorsa hiç bir şekilde benden bir şey alamazlar zaten kulaklığın kutusu paramparça oldu 😃
Sistem açığı ile sipariş verilen durumlarda istisna olabilir bunu bilemezsin dediğim gibi zamana göre olacak durumlar bir bakarsın sen haklı çıkarsın bir bakarsın ben haklı çıkarım kumarı oynamak sende :D

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Furkan Görür
Milleti korkutmayın dostum alamadıysan başka forumda dene bunları.
isteseler dava açar senden kuruşu kuruşuna üstüne avukatlık masraflarını alırlar. Sistemin açığını kullanıp faydalanmak suç.

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Buna benzer bir reklam olayının kralını joygame isimli firma yapmıştı kısa süre önce. adamlar 2-3 ayda toplucakları parayı 1 gecede toplayıp hata oldu diyip üstünü kapatmıştı 😂

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Ömür
Sistem açığı ile sipariş verilen durumlarda istisna olabilir bunu bilemezsin dediğim gibi zamana göre olacak durumlar bir bakarsın sen haklı çıkarsın bir bakarsın ben haklı çıkarım kumarı oynamak sende :D
Kumarlık bir şey yok açıklık bir şeyde yok kodu da 12 kasıma kadar kapatamazlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom