Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

JustEkmek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Velihan Kaş
500 liralık bir indirimin kaç kişi kullandığını sayabiliyor musun? İsterlerse yaparlar parasını senden bile çıkartır sonuçta sistem açığı kullanıyorsun diyorum ya risk sizde belki de yapmazlar zaman gösterecek diye :D
sistem açığı demek doğru olmaz bence sitenin kendi indirimi azerbeycana özel olabilir türkiyeye gönderilemez gibi bir şey yazmadılar 2-3 gün boyunca sonradan yazıldı

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Furkan Görür
500 liralık bir indirimin kaç kişi kullandığını sayabiliyor musun? İsterlerse yaparlar parasını senden bile çıkartır sonuçta sistem açığı kullanıyorsun diyorum ya risk sizde belki de yapmazlar zaman gösterecek diye :D
500tlik ürün sana 4-5kya dan pahalıya mal olur. Trendyolun avukatlık şirketi de para kazanır amaç bu. Nasıl oluyorsa telekom şirketlerine ödemediğin 100tlik fatura için bile icra açıyorlarsa amaç o
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela bu konu sahibini trendyol görse 200-300k hit aldığını bu konu sahibine bile %100 dava açabilir

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
500tlik ürün sana 4-5kya dan pahalıya mal olur. Trendyolun avukatlık şirketi de para kazanır amaç bu. Nasıl oluyorsa telekom şirketlerine ödemediğin 100tlik fatura için bile icra açıyorlarsa amaç o

mesela bu konu sahibini trendyol görse 200-300k hit aldığını bu konu sahibine bile %100 dava açabilir
O konu ile ilgili haberlerinin olduğunu düşünüyorum konu 300K hit aldıysa eminim bir kaç yüz kişi konunun linkini bırakıp şikayet ettiler bile :D

sistem açığı demek doğru olmaz bence sitenin kendi indirimi azerbeycana özel olabilir türkiyeye gönderilemez gibi bir şey yazmadılar 2-3 gün boyunca sonradan yazıldı
Hayır dostum bu bildiğin sistem açığı senin ülkende olmayan bir kampanyayı oranın vatandışı gibi gösterip kullanıyorsun

Mert

80+ Silver
Bu yasal işlem başliyacak diyenler ne içiyor bişey alamadanız diye kendinizi mi avutuyorsunuz 2 saatdir adam akıllı kupon kullanmışım almışım iptal etmedilerse ve bana ulaştıysa hiç bir şey yapamazlar
Okumadığın kullanıcı sözleşmesine bir göz atmanı tavsiye ederim.

Mertrey30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Merd
Burdan donme sansi varmidir saticiyla yada herhangi birisiyle gorussem?

Ekler

• D9AC0F9C-9625-4F78-9234-11C99E7A1D31.jpeg
    D9AC0F9C-9625-4F78-9234-11C99E7A1D31.jpeg
    1.4 MB · Hit: 136

ChristianSerratos

80+ Silver
O konu ile ilgili haberlerinin olduğunu düşünüyorum konu 300K hit aldıysa eminim bir kaç yüz kişi konunun linkini bırakıp şikayet ettiler bile :D

Hayır dostum bu bildiğin sistem açığı senin ülkende olmayan bir kampanyayı oranın vatandışı gibi gösterip kullanıyorsun
Yoo gösterip kullanmıyorum direk Türkiye gönderim vardı onlar için olsaydı Türkiye gönderim neden olsun

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Yoo gösterip kullanmıyorum direk Türkiye gönderim vardı onlar için olsaydı Türkiye gönderim neden olsun
İşte diyorum ya sistemsel bir açıktan dolayı zaten Türkiye adresi ile sipariş verebiliyordun? Bu bir açık

Maethril_

80+ Bronze

ChristianSerratos

80+ Silver
İşte diyorum ya sistemsel bir açıktan dolayı zaten Türkiye adresi ile sipariş verebiliyordun? Bu bir açık
Bu benim hatam değil ben nerden bile bilirim sistemin açığı olduğunu

Maethril_

80+ Bronze

A_TURAN_A

80+ Bronze
yoo geli.yor aga
dostum teslim edilmeyenlerde şubeden almayı seçtiniz yazdı sonra yarın teslim edilecek yazdı sizin ki gelmiş olabilir ben başka bir durum için yazıyorum

aras kargo ile geldi benim klavye 24 saat sürmedi gelmesi kargoya düştükten sonra
dostum dağıtıma çıkıp teslim edilemedi gözükenler için yazdım

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Bu benim hatam değil ben nerden bile bilirim sistemin açığı olduğunu
Dostum konuyu gördün bir sürü mesajın var, mantıklı düşünsen dediğimi anlayacaksın sence mantık olarak Azerbaycan'lı bir insan Türkiye adresine sipariş verebilir mi? (Eğer Türkiye'de yaşıyorsa onu bilemiyorum fakat ben çok Azerbaycan vatandaşı görmedim Türkiye'de yaşarak burada yanlış konuşuyor olabilirim beni düzeltebilirsiniz)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom