Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Sen kampanyayı kullanarak ürün alamadın heralde ondan bu çaba. Müşteri her zaman haklıdır evinden kargo alınanlar dava açsa bile yeridir dağ başı mı burası milletin evinden kargoyu alıyorlar. O ürünleri kimse bedava almadı
kimden kargoyu almışlar ?

JustEkmek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Velihan Kaş
Aynen sistem açığı ile kampanya :D
üzerine basa basa söylediğiniz kullanıcı sözleşmesini okudum herhangi yanaltıcı bilgi yok yanlış bilgi yok sahte ikhametgah adresi dersen ben onunda bilgisini girmedim kampanya zaten azerbeycanlı müşterilere özel değil azerbeycana özel tmm dava açsınlar açabilirler ama açıklık yok yanlış fiyatlandırma olmuş diyip geri isticekler en fazla

• Beğen
Reaksiyonlar: SpyX

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Sen kampanyayı kullanarak ürün alamadın heralde ondan bu çaba. Müşteri her zaman haklıdır evinden kargo alınanlar dava açsa bile yeridir dağ başı mı burası milletin evinden kargoyu alıyorlar. O ürünleri kimse bedava almadı
Ben ürün bile almayı denemedim çünkü baştan beri bir sistem açığı olacağını ve bana problem yaratacağını bilerek almadım yoksa Galaxy Buds 2 almam gerekiyordu biraz daha beklerim sıkıntı yaşamadan siparişini veririm ve şunu temin ederim ki bu açığı bir kere bile denemedim tennezül bile etmedim.

ChristianSerratos

80+ Silver
Ben ürün bile almayı denemedim çünkü baştan beri bir sistem açığı olacağını ve bana problem yaratacağını bilerek almadım yoksa Galaxy Buds 2 almam gerekiyordu biraz daha beklerim sıkıntı yaşamadan siparişini veririm ve şunu temin ederim ki bu açığı bir kere bile denemedim tennezül bile etmedim.
Garip bir korku içindesin

kask334

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Alp
Boş yapıyon kanka sen alamamışsın millete huzursuzluk veriyorsun hadi uza ya

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Boş yapıyon kanka sen alamamışsın millete huzursuzluk veriyorsun hadi uza ya
Bu konuda satın alma ile alakalı tek bir mesajım bile yok bunu nasıl kanıtlayabilirsiniz?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

ChristianSerratos

80+ Silver
FBI peşimizde arkadaşlar kaçma planlarını simdidem yapın

berke.

80+ Gold