ne zaman almıştınBenim kargo da şimdi iade yedi
ne zaman almıştınBenim kargo da şimdi iade yedi
dağıtım şubesinden döndüsanaldan arkadaşım klavye aldmıştı sorunuz gelmiş geride istememişler
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam olarak nerden döndü yoldaykenmi ?
benim indirimli fiyattan gozukuyodu iade olduArkadaşlar maile gelen e arşiv faturalarınızda fiyat indirimli fiyattan görünen var mı bende normal fiyatı görünüyorda? Nasıl göründüğünü ve teslim alıp almadığınızı yazar mısınız yanıt olarak merak ettim.
Benim normal fiyat görünüyordu ve iade olduArkadaşlar maile gelen e arşiv faturalarınızda fiyat indirimli fiyattan görünen var mı bende normal fiyatı görünüyorda? Nasıl göründüğünü ve teslim alıp almadığınızı yazar mısınız yanıt olarak merak ettim.
Faturada normal fiyattan gözüküyorArkadaşlar maile gelen e arşiv faturalarınızda fiyat indirimli fiyattan görünen var mı bende normal fiyatı görünüyorda? Nasıl göründüğünü ve teslim alıp almadığınızı yazar mısınız yanıt olarak merak ettim.
Fixlendi dost.Arkadaşlar çok mesaj atıyorsunuz nasıl yapılıyor diye. Yarın bir video çekeceğim tek tek anlatacağım. Bekleyin takip edin beni.
Hayır.HALA OLUYO MU
Genellikle evet.Dağıtım şubesinde mi iade başlatılıyor
Normal fiyat.Arkadaşlar maile gelen e arşiv faturalarınızda fiyat indirimli fiyattan görünen var mı bende normal fiyatı görünüyorda? Nasıl göründüğünü ve teslim alıp almadığınızı yazar mısınız yanıt olarak merak ettim.
knk bende trendyolda teslim edildi diye yazıyo ama adam verdi geri aldı bişiler oldubilemiyorum canlı desteğe söyleyin teslim aldım gözükmüyor onu teslim aldım olarak gösterirmisiniz diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
canlı destekten onu teslim aldım olarak güncelemesini isteyin
geri niye verdin ki keşke vermeseydinknk bende trendyolda teslim edildi diye yazıyo ama adam verdi geri aldı bişiler oldu