❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar maile gelen e arşiv faturalarınızda fiyat indirimli fiyattan görünen var mı bende normal fiyatı görünüyorda? Nasıl göründüğünü ve teslim alıp almadığınızı yazar mısınız yanıt olarak merak ettim.

Arkadaşlar maile gelen e arşiv faturalarınızda fiyat indirimli fiyattan görünen var mı bende normal fiyatı görünüyorda? Nasıl göründüğünü ve teslim alıp almadığınızı yazar mısınız yanıt olarak merak ettim.
benim indirimli fiyattan gozukuyodu iade oldu

Benim normal fiyat görünüyordu ve iade oldu

Arkadaşlar 2 gün sonra kargo elim de olacak bakalım sonuç ne gösterir ama bundan bir cacık çıkmaz. Buna benzer bir çok açık bulup kullanan var en çok aliexpress de.

HALA OLUYO MU

Arkadaşlar çok mesaj atıyorsunuz nasıl yapılıyor diye. Yarın bir video çekeceğim tek tek anlatacağım. Bekleyin takip edin beni.

Arkadaşlar çok mesaj atıyorsunuz nasıl yapılıyor diye. Yarın bir video çekeceğim tek tek anlatacağım. Bekleyin takip edin beni.
Fixlendi dost.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır.

Dağıtım şubesinde mi iade başlatılıyor
Genellikle evet.

Normal fiyat.

bilemiyorum canlı desteğe söyleyin teslim aldım gözükmüyor onu teslim aldım olarak gösterirmisiniz diye

canlı destekten onu teslim aldım olarak güncelemesini isteyin
knk bende trendyolda teslim edildi diye yazıyo ama adam verdi geri aldı bişiler oldu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri