Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Dragoon

80+
Uygulama sürümü 7.11 den aşağı olacak.
Emülatör kullanacaksınız.
Türkiye adresi girerken onay kodu geliyor. Azerbeycan numarası girerken FiN numarasını 6 hane olarak bişey sallayın. Telefon numarasını da sanal hat bulmanız lazım. 1 tane hattı birden fazla üyelikte kullanıyorsunuz. Daha sonra ödemeyi yapın. Ödemeden sonra siparişlerimden adresi değiştirin. Ty express olunca kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Diğer kargoları denemedim. Sabah kargolar açılsın bir tanesini deneyeceğim.
Bu işe yarıyorsa iyi hoş da nasıl buldun birde konuda önceki paylaşımlarınla baya çelişmişsin pek inanamadım

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

KingDeViL

80+ Bronze
Alıntıyı görüntülebenim kargo da şubede iade olucak denmişti bende trendyol Müşteri hizmetleri + kargo firması müşteri hizmetleri + satıcıyla iletişime geçtim size gelirse almayın bana geri yollansın vb diye satıcıda gerekli yerlere bildirildi demişti ondan birkaç saat sonrada trendyoldan bildirim geldi yarın yeniden teslim edicaz diye umarım teslim edilmedi diye oto bir bildirim değildir boşa umutlanmayalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim arasda dağıtıma çıkarıp sonra geri çekti şubeden alınıcak diye. trendyol üzerinden kargo takibe basıp üstünde yarın tekrar dağıtılacak diye bir şey yazıyor mu bakar mısın dostum
Cimer
500tlik ürün sana 4-5kya dan pahalıya mal olur. Trendyolun avukatlık şirketi de para kazanır amaç bu. Nasıl oluyorsa telekom şirketlerine ödemediğin 100tlik fatura için bile icra açıyorlarsa amaç o
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela bu konu sahibini trendyol görse 200-300k hit aldığını bu konu sahibine bile %100 dava açabilir
Telekom bana icra açtı ne oldu. Beş kuruş alamadı :) 5 sene sonunda silindi borç.

majorw0w

80+ Silver
Bir şey içmiyoruz. Sadece azerbeycan vatandaşlarına özel kodu sen telefon dilini değiştirerek sistemin açığı olan bir şey (fixlenebilir) ile sipariş çıkıyorsun. Yani bu bir suç. Google den bilişim suçlarının sistem açığından faydalanmanın maddelerine bakın
Birader sen de ürün almışsın neyin ksfasindasin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,345
Üyeler
165,172
Son üye
ozanyeat