❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sen kampanyayı kullanarak ürün alamadın heralde ondan bu çaba. Müşteri her zaman haklıdır evinden kargo alınanlar dava açsa bile yeridir dağ başı mı burası milletin evinden kargoyu alıyorlar. O ürünleri kimse bedava almadı
kimden kargoyu almışlar ?

Aynen sistem açığı ile kampanya :D
üzerine basa basa söylediğiniz kullanıcı sözleşmesini okudum herhangi yanaltıcı bilgi yok yanlış bilgi yok sahte ikhametgah adresi dersen ben onunda bilgisini girmedim kampanya zaten azerbeycanlı müşterilere özel değil azerbeycana özel tmm dava açsınlar açabilirler ama açıklık yok yanlış fiyatlandırma olmuş diyip geri isticekler en fazla

• Beğen
Reaksiyonlar: SpyX
Sen kampanyayı kullanarak ürün alamadın heralde ondan bu çaba. Müşteri her zaman haklıdır evinden kargo alınanlar dava açsa bile yeridir dağ başı mı burası milletin evinden kargoyu alıyorlar. O ürünleri kimse bedava almadı
Ben ürün bile almayı denemedim çünkü baştan beri bir sistem açığı olacağını ve bana problem yaratacağını bilerek almadım yoksa Galaxy Buds 2 almam gerekiyordu biraz daha beklerim sıkıntı yaşamadan siparişini veririm ve şunu temin ederim ki bu açığı bir kere bile denemedim tennezül bile etmedim.

Ben ürün bile almayı denemedim çünkü baştan beri bir sistem açığı olacağını ve bana problem yaratacağını bilerek almadım yoksa Galaxy Buds 2 almam gerekiyordu biraz daha beklerim sıkıntı yaşamadan siparişini veririm ve şunu temin ederim ki bu açığı bir kere bile denemedim tennezül bile etmedim.
Garip bir korku içindesin

Boş yapıyon kanka sen alamamışsın millete huzursuzluk veriyorsun hadi uza ya

Boş yapıyon kanka sen alamamışsın millete huzursuzluk veriyorsun hadi uza ya
Bu konuda satın alma ile alakalı tek bir mesajım bile yok bunu nasıl kanıtlayabilirsiniz?

FBI peşimizde arkadaşlar kaçma planlarını simdidem yapın

• Hahaha
Reaksiyonlar: SpyX
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,638
Üyeler
184,956