berke.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,179
''Sistem açığı ile verilen sipariş'' = ''Kumar''Kumarlık bir şey yok açıklık bir şeyde yok kodu da 12 kasıma kadar kapatamazlar
''Sistem açığı ile verilen sipariş'' = ''Kumar''Kumarlık bir şey yok açıklık bir şeyde yok kodu da 12 kasıma kadar kapatamazlar
neden yasal işlem başlatsınlar ki?
nasıl bir yasal işlem olabilir aydınlatır mısın
Bir şey içmiyoruz. Sadece azerbeycan vatandaşlarına özel kodu sen telefon dilini değiştirerek sistemin açığı olan bir şey (fixlenebilir) ile sipariş çıkıyorsun. Yani bu bir suç. Google den bilişim suçlarının sistem açığından faydalanmanın maddelerine bakınBu yasal işlem başliyacak diyenler ne içiyor bişey alamadanız diye kendinizi mi avutuyorsunuz 2 saatdir adam akıllı kupon kullanmışım almışım iptal etmedilerse ve bana ulaştıysa hiç bir şey yapamazlar
Şirket yapınca yasal knk öyle deme.Buna benzer bir reklam olayının kralını joygame isimli firma yapmıştı kısa süre önce. adamlar 2-3 ayda toplucakları parayı 1 gecede toplayıp hata oldu diyip üstünü kapatmıştı![]()
Ek olarak bu açığı tespit edip eden kişi kötüye kullanmaktan bile hakkında yasal süreç başlatılabilir, müşterilere olur mu bilmiyorum ama açığı bulan arkadaş için bu yaptırım uygulanır.Bir şey içmiyoruz. Sadece azerbeycan vatandaşlarına özel kodu sen telefon dilini değiştirerek sistemin açığı olan bir şey (fixlenebilir) ile sipariş çıkıyorsun. Yani bu bir suç. Google den bilişim suçlarının sistem açığından faydalanmanın maddelerine bakın
kral nedir bu sendeki trendyol sevgisi yaaEk olarak bu açığı tespit edip eden kişi kötüye kullanmaktan bile hakkında yasal süreç başlatılabilir, müşterilere olur mu bilmiyorum ama açığı bulan arkadaş için bu yaptırım uygulanır.
Sonuç elde edicegini sanmıyorum sistemin açığı da değil zaten ben Azerice kullanıyorum bu beni suçlu mu yapar yani?Bir şey içmiyoruz. Sadece azerbeycan vatandaşlarına özel kodu sen telefon dilini değiştirerek sistemin açığı olan bir şey (fixlenebilir) ile sipariş çıkıyorsun. Yani bu bir suç. Google den bilişim suçlarının sistem açığından faydalanmanın maddelerine bakın
Neden bir firmanın Fan'ı olayım ki bu dünyanın en saçma şeyi ben ihtimalleri söylüyorum.kral nedir bu sendeki trendyol sevgisi yaa
ben camdan bakıyordum aras korgo geldi başkasına kargoyu verip gitti benimkini getirmedi. sonra sizde ki yazının aynısından çıktı şubeden alacaksınızdedi sonra da yarın teslime çıkacak yazdı fakat bence iadeye gider herkes de böyle diyormuşAlıntıyı görüntülebenim kargo da şubede iade olucak denmişti bende trendyol Müşteri hizmetleri + kargo firması müşteri hizmetleri + satıcıyla iletişime geçtim size gelirse almayın bana geri yollansın vb diye satıcıda gerekli yerlere bildirildi demişti ondan birkaç saat sonrada trendyoldan bildirim geldi yarın yeniden teslim edicaz diye umarım teslim edilmedi diye oto bir bildirim değildir boşa umutlanmayalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim arasda dağıtıma çıkarıp sonra geri çekti şubeden alınıcak diye. trendyol üzerinden kargo takibe basıp üstünde yarın tekrar dağıtılacak diye bir şey yazıyor mu bakar mısın dostum
yoo geli.yor agaben camdan bakıyordum aras korgo geldi başkasına kargoyu verip gitti benimkini getirmedi. sonra sizde ki yazının aynısından çıktı şubeden alacaksınızdedi sonra da yarın teslime çıkacak yazdı fakat bence iadeye gider herkes de böyle diyormuş
500 liralık bir indirim için dava açıcaklarsa açsınlar max ürün iadesi veya kalan ücereti isticekler hırsızlık yokNeden bir firmanın Fan'ı olayım ki bu dünyanın en saçma şeyi ben ihtimalleri söylüyorum.
Tr de olunca pek şaşırtmıyorŞirket yapınca yasal knk öyle deme.
500 liralık bir indirimin kaç kişi kullandığını sayabiliyor musun? İsterlerse yaparlar parasını senden bile çıkartır sonuçta sistem açığı kullanıyorsun diyorum ya risk sizde belki de yapmazlar zaman gösterecek diye500 liralık bir indirim için dava açıcaklarsa açsınlar max ürün iadesi veya kalan ücereti isticekler hırsızlık yok
aras kargo ile geldi benim klavye 24 saat sürmedi gelmesi kargoya düştükten sonraben camdan bakıyordum aras korgo geldi başkasına kargoyu verip gitti benimkini getirmedi. sonra sizde ki yazının aynısından çıktı şubeden alacaksınızdedi sonra da yarın teslime çıkacak yazdı fakat bence iadeye gider herkes de böyle diyormuş