Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Rusty
VPN kullanıldığı için çok geç haberdar olmuşlardır ilk günlerde adreslere bakmamışlardır bile ama 2.ci gün çok fazla sipariş geldiği için ve forumda konusu açıldığı için illaki şikayet edenler oldu onlarda önlem almaya başladılar bu kadar basit
Gerçekten ihtiyacı olup alanlara saygım var ama bunun patlama sebebi net diyorum al-satçı gözü doymayan tayfa. Bu al sat olayı yüzünden ülkeden soğuma nedenlerimin ilk beş sırasının içinde. Daha 2-3 sene önceye kadar böyle furya yoktu, nasıl özentilikse herkes al/sat peşinde, kolay para kazanam. Savunma mekanizması da serbest ticaret, kapitalizm. Aynen knk kapitalizmin babası amerikada 1k dolar iphone son model alıyorsun biz de 1.5k dolar.

ChristianSerratos

80+ Silver
VPN kullanıldığı için çok geç haberdar olmuşlardır ilk günlerde adreslere bakmamışlardır bile ama 2.ci gün çok fazla sipariş geldiği için ve forumda konusu açıldığı için illaki şikayet edenler oldu onlarda önlem almaya başladılar bu kadar basit
Hocam nasıl çok geç haberleri olmuş olabilir kodun ne kadar kişinin kullandığı 3 günü farkına varmışlar

gokayzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gökay BAŞARAN
Gerçekten ihtiyacı olup alanlara saygım var ama bunun patlama sebebi net diyorum al-satçı gözü doymayan tayfa. Bu al sat olayı yüzünden ülkeden soğuma nedenlerimin ilk beş sırasının içinde. Daha 2-3 sene önceye kadar böyle furya yoktu, nasıl özentilikse herkes al/sat peşinde, kolay para kazanam. Savunma mekanizması da serbest ticaret, kapitalizm. Aynen knk kapitalizmin babası amerikada 1k dolar iphone son model alıyorsun biz de 1.5k dolar.
Benim klavye ihtiyacım vardı sadece klavyemi aldım başka bir şey alamadım zaten. klavyede 600 den 280 e düştü. aras kargo bugün getirdi iade etmediler.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Hocam nasıl çok geç haberleri olmuş olabilir kodun ne kadar kişinin kullandığı 3 günü farkına varmışlar
Ben 2.ci gün uyandıklarını biliyorum oda sipariş fazlalığından dolayı oldu ilk başta kimse farketmedi çünkü VPN kullanıldı ve adreslere bakılmadı ama sonrasında sipariş fazlalaşınca tabikide Adresleri kontrol etmek istediler ve bu durumu farkettiler fakat Mühendis ve Yazılımcı arkadaşlar ne yaptıysa bir türlü çözüm bulamadılar :D App'i crashletmeye falan çalıştılar ama gene başarılı olamadılar

desty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
EMİR KARTAL
Ne olursa olsun 500TL için uğraşmaya değmez. Yarın yasal işlem başlarsa başınız ağrıyacak

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Kitap alan ve ihtiyacı olan arkadaşlara kızmıyorum maalesef ekonomik durum açık olsa bile kullanmaya itiyor ama söylediklerime en azından dikkat etsinler ve düşünsüler gerçekten iki mantık kurarak nasıl bir işin içinde olduğunu bile anlıyorsun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Yıldız
Siparişi iptal olupta satıcı tarafından ürün faturası kesilen oldu mu acaba?

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,266
İsim
Ömür
Bu yasal işlem başliyacak diyenler ne içiyor bişey alamadanız diye kendinizi mi avutuyorsunuz 2 saatdir adam akıllı kupon kullanmışım almışım iptal etmedilerse ve bana ulaştıysa hiç bir şey yapamazlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom