Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Furkan Görür
neden yasal işlem başlatsınlar ki?

nasıl bir yasal işlem olabilir aydınlatır mısın

Bu yasal işlem başliyacak diyenler ne içiyor bişey alamadanız diye kendinizi mi avutuyorsunuz 2 saatdir adam akıllı kupon kullanmışım almışım iptal etmedilerse ve bana ulaştıysa hiç bir şey yapamazlar
Bir şey içmiyoruz. Sadece azerbeycan vatandaşlarına özel kodu sen telefon dilini değiştirerek sistemin açığı olan bir şey (fixlenebilir) ile sipariş çıkıyorsun. Yani bu bir suç. Google den bilişim suçlarının sistem açığından faydalanmanın maddelerine bakın

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Rusty
Buna benzer bir reklam olayının kralını joygame isimli firma yapmıştı kısa süre önce. adamlar 2-3 ayda toplucakları parayı 1 gecede toplayıp hata oldu diyip üstünü kapatmıştı 😂
Şirket yapınca yasal knk öyle deme.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Bir şey içmiyoruz. Sadece azerbeycan vatandaşlarına özel kodu sen telefon dilini değiştirerek sistemin açığı olan bir şey (fixlenebilir) ile sipariş çıkıyorsun. Yani bu bir suç. Google den bilişim suçlarının sistem açığından faydalanmanın maddelerine bakın
Ek olarak bu açığı tespit edip eden kişi kötüye kullanmaktan bile hakkında yasal süreç başlatılabilir, müşterilere olur mu bilmiyorum ama açığı bulan arkadaş için bu yaptırım uygulanır.

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Pala
Ek olarak bu açığı tespit edip eden kişi kötüye kullanmaktan bile hakkında yasal süreç başlatılabilir, müşterilere olur mu bilmiyorum ama açığı bulan arkadaş için bu yaptırım uygulanır.
kral nedir bu sendeki trendyol sevgisi yaa

ChristianSerratos

80+ Silver
Sonuç elde edicegini sanmıyorum sistemin açığı da değil zaten ben Azerice kullanıyorum bu beni suçlu mu yapar yani?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
kral nedir bu sendeki trendyol sevgisi yaa
Neden bir firmanın Fan'ı olayım ki bu dünyanın en saçma şeyi ben ihtimalleri söylüyorum.
Yakışmadı Arda Turan :(

A_TURAN_A

80+ Bronze
Alıntıyı görüntülebenim kargo da şubede iade olucak denmişti bende trendyol Müşteri hizmetleri + kargo firması müşteri hizmetleri + satıcıyla iletişime geçtim size gelirse almayın bana geri yollansın vb diye satıcıda gerekli yerlere bildirildi demişti ondan birkaç saat sonrada trendyoldan bildirim geldi yarın yeniden teslim edicaz diye umarım teslim edilmedi diye oto bir bildirim değildir boşa umutlanmayalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim arasda dağıtıma çıkarıp sonra geri çekti şubeden alınıcak diye. trendyol üzerinden kargo takibe basıp üstünde yarın tekrar dağıtılacak diye bir şey yazıyor mu bakar mısın dostum
ben camdan bakıyordum aras korgo geldi başkasına kargoyu verip gitti benimkini getirmedi. sonra sizde ki yazının aynısından çıktı şubeden alacaksınızdedi sonra da yarın teslime çıkacak yazdı fakat bence iadeye gider herkes de böyle diyormuş

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Pala
ben camdan bakıyordum aras korgo geldi başkasına kargoyu verip gitti benimkini getirmedi. sonra sizde ki yazının aynısından çıktı şubeden alacaksınızdedi sonra da yarın teslime çıkacak yazdı fakat bence iadeye gider herkes de böyle diyormuş
yoo geli.yor aga

JustEkmek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Velihan Kaş
Neden bir firmanın Fan'ı olayım ki bu dünyanın en saçma şeyi ben ihtimalleri söylüyorum.
500 liralık bir indirim için dava açıcaklarsa açsınlar max ürün iadesi veya kalan ücereti isticekler hırsızlık yok

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
500 liralık bir indirim için dava açıcaklarsa açsınlar max ürün iadesi veya kalan ücereti isticekler hırsızlık yok
500 liralık bir indirimin kaç kişi kullandığını sayabiliyor musun? İsterlerse yaparlar parasını senden bile çıkartır sonuçta sistem açığı kullanıyorsun diyorum ya risk sizde belki de yapmazlar zaman gösterecek diye :D

gokayzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gökay BAŞARAN
aras kargo ile geldi benim klavye 24 saat sürmedi gelmesi kargoya düştükten sonra

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,382
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom