Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

semih34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih
Azerbaycan'a sipariş verirken trendyolda daha fazla fiyat çıkıyor. O yüzden Azerbaycandaki yaşayan bazı insanlar Iğdıra Nurlu Kargonun adresini tanımlıyor. Telefon numarasınıda Nurlu kargonun aplikasyonuna girerek kod alıyor ve trendyola kayıt ediyor. Nurlu Kargoda AZ 'ye dolar bazında kargolama yapıyor ve fiyatlar daha uyguna geliyor. Bu olay 1 aydır var. TR 'ye açmaları kendi hataları hiçbir siparişimi iade etmeyeceğim bu yüzden.

KingDeViL

80+ Bronze
İade politikası 14 gün. 14 gün bekleyeceksiniz artık.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Azerbaycan'a sipariş verirken trendyolda daha fazla fiyat çıkıyor. O yüzden Azerbaycandaki yaşayan bazı insanlar Iğdıra Nurlu Kargonun adresini tanımlıyor. Telefon numarasınıda Nurlu kargonun aplikasyonuna girerek kod alıyor ve trendyola kayıt ediyor. Nurlu Kargoda AZ 'ye dolar bazında kargolama yapıyor ve fiyatlar daha uyguna geliyor. Bu olay 1 aydır var. TR 'ye açmaları kendi hataları hiçbir siparişimi iade etmeyeceğim bu yüzden.
Senin kendi tercihin riske girmek istiyorsan girebilirsin ben karışmam bu duruma ben sadece kendi mantığım yoluyla olabilecekleri söyledim, belki de dediğin gibi hiç bir şey olmaz Trendyol olabileceği kadar iptal etmiştir siparişleri dediğim gibi bunu zaman gösterecek.

semih34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih
Senin kendi tercihin riske girmek istiyorsan girebilirsin ben karışmam bu duruma ben sadece kendi mantığım yoluyla olabilecekleri söyledim, belki de dediğin gibi hiç bir şey olmaz Trendyol olabileceği kadar iptal etmiştir siparişleri dediğim gibi bunu zaman gösterecek.
Herhangi bir risk yok. Göndermeyebilirlerdi tamamen kendi hataları bu yüzden sorun yok. Siparişi gelen kişilere hayırlı olsun diyelim.

pclok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ahmed
iade olanlar için satıcıyla iletişime geçin satıcı anlayışlı insansa iade iptal olarak kargo şubesine bildirir şube tekrardan teslim eder örnekte iptal olan ürünüm teslim edilecek yarına.

Ekler

• Screenshot_20231109_213337.jpg
    Screenshot_20231109_213337.jpg
    281.7 KB · Hit: 207
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Recep Yıldırım
Abiler benim siparişim sabah 2 de elime ulaştı ancak trendyol expresste halen daha teslimat noktasında olarak gözüküyor. Neden böyle sizce?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Burdan dönermi acaba ?
gidip alamamda okul var
Alıntıyı görüntüle
Benimde aras dağıtıma çıktı sabah, az önce baktım teslimat şubesinden almayı seçtiğiniz için şubeye gönderdik dedi ama seçmemiştim öyle bişey umarım iade olmaz kişiye özel ürün çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
dostlar üstteki aras alttaki de mng dün sipariş verildi hala değişmedi mngde sadece o 08 09 olmuş başka bir şey yok endişeliyim tahmini teslimat 13 11 2023 :(
Mng kargonun nerede olduğunu göstermiyor sistemleri çok iyi değil.Bende de sadece çıkış şubesi ve dağıtıma çıktığında gözüküyor

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Benimde aras dağıtıma çıktı sabah, az önce baktım teslimat şubesinden almayı seçtiğiniz için şubeye gönderdik dedi ama seçmemiştim öyle bişey umarım iade olmaz kişiye özel ürün çünkü
Diğer forumda bir konuda arkadaşın ürününü evinden teslim alıp İş adresine teslim etmemiz gerekiyormuş diye söylemişler iade olabilir kargonuz

• Beğen
Reaksiyonlar: SpyX

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
iade olanlar için satıcıyla iletişime geçin satıcı anlayışlı insansa iade iptal olarak kargo şubesine bildirir şube tekrardan teslim eder örnekte iptal olan ürünüm teslim edilecek yarına.
IMG_20231109_213749.jpg
benim kargo da şubede iade olucak denmişti bende trendyol Müşteri hizmetleri + kargo firması müşteri hizmetleri + satıcıyla iletişime geçtim size gelirse almayın bana geri yollansın vb diye satıcıda gerekli yerlere bildirildi demişti ondan birkaç saat sonrada trendyoldan bildirim geldi yarın yeniden teslim edicaz diye umarım teslim edilmedi diye oto bir bildirim değildir boşa umutlanmayalım

Mng kargonun nerede olduğunu göstermiyor sistemleri çok iyi değil.Bende de sadece çıkış şubesi ve dağıtıma çıktığında gözüküyor
Benim arasda dağıtıma çıkarıp sonra geri çekti şubeden alınıcak diye. trendyol üzerinden kargo takibe basıp üstünde yarın tekrar dağıtılacak diye bir şey yazıyor mu bakar mısın dostum

gl0rian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yağız ..
nasıl yaptınız hocam anlatırmısınız.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Diğer forumda bir konuda arkadaşın ürününü evinden teslim alıp İş adresine teslim etmemiz gerekiyormuş diye söylemişler iade olur kargo
Valla dediğim gibi kişiye özel üründü zaten tablo hazırlattım alıp napabilirler en fazla😂😂. Neyse sabah gidip verceklermi bakıcam bi

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Sabah gittiğimde kargoyu vermemişlerdi, şimdi birdaha baktım tekrar dağıtıma çıkacak diyor ümit varmıdır sizce

Ekler

• IMG_20231109_214153.jpg
    IMG_20231109_214153.jpg
    155.5 KB · Hit: 149

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Sabah gittiğimde kargoyu vermemişlerdi, şimdi birdaha baktım tekrar dağıtıma çıkacak diyor ümit varmıdır sizce
Bende de öyle diyor iade edilenlerde direk iade olarak gözüküyor galiba bir umut yarın belki gelir ama çok düşük bir ihtimal gibi ya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,646
Üyeler
167,692
Son üye
hattori hanzo
Top Bottom