Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Murat
Başım ağrımasın diye. Deymez çünkü babam zaten gereksiz işlerle uğraşıyon ders çalış diye darlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük çoğunluktan istemişler. Bende yarın teslim edilecek gözüküyor .
merak etme teslim etmezler bile bugün neredeyse herkesin (ben de dahil olmak üzere) kargoları iptal edildi

kask334

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Alp

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
kargo gelcek hayatta vermem :D
Adamlar istiyorlarsa belli bir bahaneleri vardır .Mutlaka bir yaptırım olacaktır. Yaptığımız siparişlerin hepsi kötüye kullanım diyerek iptal etmişler.

merak etme teslim etmezler bile bugün neredeyse herkesin (ben de dahil olmak üzere) kargoları iptal edildi
Yarın gelirse bakarım da, benim gelme ihtimali sanki yüksek mış gibi geliyor. Benim ürünüm 16 saat sonra kargolandı 2 gündür yolda olsa çoktan dönerdi sanki.

ChristianSerratos

80+ Silver
Adamlar istiyorlarsa belli bir bahaneleri vardır .Mutlaka bir yaptırım olacaktır. Yaptığımız siparişlerin hepsi kötüye kullanım diyerek iptal etmişler.

Yarın gelirse bakarım da, benim gelme ihtimali sanki yüksek mış gibi geliyor. Benim ürünüm 16 saat sonra kargolandı 2 gündür yolda olsa çoktan dönerdi sanki.
hocam 2 il geçti kargo izmir de dağıtım subesinde iptal edildi

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Kedime mama almıştım ankarada taşımada gözüküyor keşke bi şey olsada geri dönmeden gelse

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Bu işte hep bir risk vardı ben o yüzden bu topa bile girmedim teslim edilenlerden bence ileriki günlerde ürünleri isteyeceklerdir ve zaten etik bir durumda değildi ben olsaydım vermemezlik falan yapmazdım milleti uğraştırmazdım ve iade ederim en etiği olan bu herkesin farklı düşünceleri olabilir

ufukgn75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ufuk bilge
Bu işte hep bir risk vardı ben o yüzden bu topa bile girmedim teslim edilenlerden bence ileriki günlerde ürünleri isteyeceklerdir ve zaten etik bir durumda değildi ben olsaydım vermemezlik falan yapmazdım milleti uğraştırmazdım ve iade ederim en etiği olan bu herkesin farklı düşünceleri olabilir
Hocam kuponu kapatırdilar isteseler neden yapıl madinbende anlamadim sanki pek takmadılar

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Hocam kuponu kapatırdilar isteseler neden yapıl madinbende anlamadim sanki pek takmadılar
Kapattılar zaten önlem aldılar bu durum ile ilgili, buradaki bir arkadaş faturasında Trendyol öder diye bir kısım eklendiğini söylenmişti muhtemelen o kupon tutarı kadar Trendyol'un ödemesi yapması lazımdı ve o kadar çok sipariş verildi ki tabikide Trendyol bu parayı karşılamak istemedi %80 ihtimalle kargolar bu yüzden dönüyor zaten

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Bana da mantıklı gelen bu . Ama trendyolu sevmezdim artık nefret de ediyom bu kadar rezil bir firma olamaz. Daha kupon kapatmayı beceremiyorlar. Nasıl TR nin en büyük 2 ci internet markası anlamış değilim. BEN AMAZONLA GELDIM AMAZONLA GIDERIM KARDEŞ. Adamlar patlak topu bile iade alıyorlar ağır ta*aklı firma.

ChristianSerratos

80+ Silver
Kapattılar zaten önlem aldılar bu durum ile ilgili, buradaki bir arkadaş faturasında Trendyol öder diye bir kısım eklendiğini söylenmişti muhtemelen o kupon tutarı kadar Trendyol'un ödemesi yapması lazımdı ve o kadar çok sipariş verildi ki tabikide Trendyol bu parayı karşılamak istemedi %80 ihtimalle kargolar bu yüzden dönüyor zaten
öğlen de çekebilirdi trendyol yaptığı hit kasmaktan başka bir şey değil kimse milyarlık şirketin bir kodu kapatamadığı düşünmesin

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Bana da mantıklı gelen bu . Ama trendyolu sevmezdim artık nefret de ediyom bu kadar rezil bir firma olamaz. Daha kupon kapatmayı beceremiyorlar. Nasıl TR nin en büyük 2 ci internet markası anlamış değilim. BEN AMAZONLA GELDIM AMAZONLA GIDERIM KARDEŞ. Adamlar patlak topu bile iade alıyorlar ağır ta*aklı firma.
Trendyol bu kampanyayı muhtemelen Azerbaycan'daki elektronik kıtlığından dolayı fırsat bilip müşteri çekmek istedi ve bu yüzden indirim yaptıkları düşünüyorum ve tam tersi bir sonuç ile karşılaştılar potansiyel Azerbaycan müşterisi kazanmak yerine çoğu Türk müşteri ile karşılaştılar :D onlar da bu kadar sipariş fazlası sebebiyle ödeme topuna girmedi ve iadeler başladı bu benim sadece kullandığım bir mantık birisi A der birisi B der resmi bir açıklama gelmeden de bilemeyiz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,138
Üyeler
163,114
Son üye
m.cakmak112
Top Bottom