Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mahsun Mücahit Sürdem
sanal hattı nerden temin edebiliriz
Ücretsiz olarak virtualsim uygulaması var. Mesaj filan göndermiyorsunuz ama işinize yarayacak mesaj gelmesi zaten. Başka uygulamalar da var bakın. Bir tane de ücretli var 11 dolara istediğin ülkeden boş bir numarayı alabiliyorsun. Bunları ben denemedim. Gerçek bir Azerbeycan telefonundan yaptım. Deneyecek varsa sanal hat olayını denesin olursa insanlar faydalanır

federalper

80+ Silver
Ücretsiz olarak virtualsim uygulaması var. Mesaj filan göndermiyorsunuz ama işinize yarayacak mesaj gelmesi zaten. Başka uygulamalar da var bakın. Bir tane de ücretli var 11 dolara istediğin ülkeden boş bir numarayı alabiliyorsun. Bunları ben denemedim. Gerçek bir Azerbeycan telefonundan yaptım. Deneyecek varsa sanal hat olayını denesin olursa insanlar faydalanır
virtual sim uygulamasında azerbeycan numarası varsa denenir

KingDeViL

80+ Bronze
hocam ben şubeye gidene kadar hiç bir şey yoktu şubeye girdim, teslim alırken iptal olmus kadın bana diyorki bu ürün farklı yerde lütfen orayı arayın felan filan ne anladım ben bu işten napmamız lazım şimdi trendyolda kargoya verildi felan diyede gözüküyor para ortada kaldı bi yardımcı olursanız.
Bekleyeceksin. Bu kadar basit :). Ürün firmaya geri gidince paran geri gelir..

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
hocam benim halen trasfer sürecinde iptal olmadı atlamış olabilirlermi beni

kask334

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Alp
Burdan dönermi acaba ?
gidip alamamda okul var
1699551088413.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Bozok
Uygulama sürümü 7.11 den aşağı olacak.
Emülatör kullanacaksınız.
Türkiye adresi girerken onay kodu geliyor. Azerbeycan numarası girerken FiN numarasını 6 hane olarak bişey sallayın. Telefon numarasını da sanal hat bulmanız lazım. 1 tane hattı birden fazla üyelikte kullanıyorsunuz. Daha sonra ödemeyi yapın. Ödemeden sonra siparişlerimden adresi değiştirin. Ty express olunca kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Diğer kargoları denemedim. Sabah kargolar açılsın bir tanesini deneyeceğim.
hocam hangi emülatör ile yaptınız ?

corrupts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
muhammed
Bu arada yöntem halen işe yarıyor. Trendyol express kargo olan ürünleri alın. Ama onların çoğu da iptal oluyor benim bir siparişi bugün teslim ettiler sorun da çıkmadı. Rastgele bir Azeri kimliği ile sipariş verin. Sonra siparişlerim den teslimat adresini değiştirin. Diğer kargolarda da oluyor ancak arayıp yapmanız gerekir. Onu da çakmazlarsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emülator kullanmanız lazım bu arada. Trendyol eski sürümünü indirip 7.10 olması lazım. Sonra apk olarak yükleyin VPN filan gerek yok.
Bir ününün trendyol express ile gönderildiği nerede yazıyor hocam?

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

sefagkts

80+ Bronze