❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Türkiye adresi üzerinden sipariş verilmiyor. Azerbeycan üzerinden devam ediyor. Fix filan yok. Kampanyayı komple kaldırmaları lazım onun için

Trendyol ve Aras kargolarımı teslim aldım, sistemde de teslim edildi gözüküyor daha vermem

Hocam peki adresi girerken istediği telefon numarası adımını ve onay kodunu nasıl hallediyorsunuz
Uygulama sürümü 7.11 den aşağı olacak.
Emülatör kullanacaksınız.
Türkiye adresi girerken onay kodu geliyor. Azerbeycan numarası girerken FiN numarasını 6 hane olarak bişey sallayın. Telefon numarasını da sanal hat bulmanız lazım. 1 tane hattı birden fazla üyelikte kullanıyorsunuz. Daha sonra ödemeyi yapın. Ödemeden sonra siparişlerimden adresi değiştirin. Ty express olunca kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Diğer kargoları denemedim. Sabah kargolar açılsın bir tanesini deneyeceğim.

Uygulama sürümü 7.11 den aşağı olacak.
Emülatör kullanacaksınız.
Türkiye adresi girerken onay kodu geliyor. Azerbeycan numarası girerken FiN numarasını 6 hane olarak bişey sallayın. Telefon numarasını da sanal hat bulmanız lazım. 1 tane hattı birden fazla üyelikte kullanıyorsunuz. Daha sonra ödemeyi yapın. Ödemeden sonra siparişlerimden adresi değiştirin. Ty express olunca kendiniz değiştirebiliyorsunuz. Diğer kargoları denemedim. Sabah kargolar açılsın bir tanesini deneyeceğim.
sanal hattı nerden temin edebiliriz

Benim paket aras kargo da ama ümidi kestim artık ,para ne zaman geri iade olur. Herhangi bir iptal mesajı yok hala

hocam ben şubeye gidene kadar hiç bir şey yoktu şubeye girdim, teslim alırken iptal olmus kadın bana diyorki bu ürün farklı yerde lütfen orayı arayın felan filan ne anladım ben bu işten napmamız lazım şimdi trendyolda kargoya verildi felan diyede gözüküyor para ortada kaldı bi yardımcı olursanız.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,520
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri