Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

edizb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
ediz buyruk
geri niye verdin ki keşke vermeseydin
knk adam verdi 10 saniye sonra kapıyı tekrar çaldı ne yapsaydım
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle gözüküyor ne yapsam

Ekler

• hngjmhgn.PNG
    hngjmhgn.PNG
    7.9 KB · Hit: 306

mortemeyn

80+ Bronze
Başım ağrımasın diye. Deymez çünkü babam zaten gereksiz işlerle uğraşıyon ders çalış diye darlıyor.

Büyük çoğunluktan istemişler. Bende yarın teslim edilecek gözüküyor .
4 tane ürün geldi 1 kişide arkasını sormadı korkma.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yurtiçi ve PTT ilime kadar geldi. Dağıtımda iken iade etti, teslim etmedi. MNG sorunsuzca teslim etti. TY Express'den hâlâ ses seda yok, güncellerim getirirse.
An itibariyle tüm TY Express kargolarım da iade sürecine girdi. Toplamda sipariş verdiğim yaklaşık 10 üründen yalnızca biri teslim edildi. Kalan yarışmacılara başarılar dilerim. :D

JustEkmek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Velihan Kaş
adanadan burdaki şubeye gönderim yapılmış bakalım bugün gelmesi lazım normal şartlarda

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Nasıl girdi dağıtım şubesinde iken mi
Evet. Yurtiçi de PTT de TY Express de -tüm siparişlerim değil, bazıları daha dağıtıma çıkmadan yolda iptal oldu- dağıtımda iken iptal oldu. MNG teslim etti sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç
Trendyol, siparişlerin parasını en fazla ne kadar süre elinde tutup işletip geri iade eder onun peşinde. Kargoyu da haftasonuna denk getirdi. İşletir parayı 4 - 5 gün. Bidaha kullanmam. Dolandırıcının teki. Yoksa bilmiyo mu en başından engellemeyi. Telefon numarasına sms doğrulaması geliyo adres girerken. Orda engeller istese.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Oğuz Tutkun
Trendyol expressden dağıtıma çıktı şimdi bir tane paketim. Haydi bakalım

mortemeyn

80+ Bronze
isteseler dava açar senden kuruşu kuruşuna üstüne avukatlık masraflarını alırlar. Sistemin açığını kullanıp faydalanmak suç.
Seninkide iptal edildi dün mutluydun yurtiçi getirmedi galiba. Miletti korkutmaya çalışma sistemde açık yok kupon tanımlı ve kullanıyorsun.

500 liralık bir indirimin kaç kişi kullandığını sayabiliyor musun? İsterlerse yaparlar parasını senden bile çıkartır sonuçta sistem açığı kullanıyorsun diyorum ya risk sizde belki de yapmazlar zaman gösterecek diye :D
Sistem açığı yok yok kod var kullanıyon kendine kod tanımlamıyon 5 kez şuna bas şöyle yapta yapmıyon kupon sistemi zaten sitede var ve sende kullanıyorsun. Hiç bir şey olmaz. Sistem açığı böyle bişey değil.

Sistemi bozucak herhangi bir işlem yapılmamış benim önüme kod çıkmış bende kullan demişim kullanmış bunda dava edipte tazminat alınıcak bir şey yok ha ben gidip sistemi kurcalayıp bir şey yapsaydım okey ama bu olay aman aman tazminat alınıcak bir şey değil en fazla ya ürünü ver yada yapılan indirim kadar ödeme yap derler
Onuda diyemezler. Bu olay böyle kapanıcak.

Ben ürün bile almayı denemedim çünkü baştan beri bir sistem açığı olacağını ve bana problem yaratacağını bilerek almadım yoksa Galaxy Buds 2 almam gerekiyordu biraz daha beklerim sıkıntı yaşamadan siparişini veririm ve şunu temin ederim ki bu açığı bir kere bile denemedim tennezül bile etmedim.
Tamam baştan söylesene alamadım korktum diye bende diyorum niye savunuyor acaba.

Son düzenleme:

semih34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih
Çok fazla takılmayın beyler. Olacak bir şey yok. Burada kendinizi kasmayın canınızı sıkmayın. Pozitif olun. Ürünleri gelen arkadaşlara hayırlı olsun.

TahinPekmez

80+ Silver
dağıtıma cikti diye mesaj geldi ama dağıtıma cikmadan kamyondan trendyol el koydu. direkt iade gitti.

majorw0w

80+ Silver
Seninkide iptal edildi dün mutluydun yurtiçi getirmedi galiba. Miletti korkutmaya çalışma sistemde açık yok kupon tanımlı ve kullanıyorsun.

Sistem açığı yok yok kod var kullanıyon kendine kod tanımlamıyon 5 kez şuna bas şöyle yapta yapmıyon kupon sistemi zaten sitede var ve sende kullanıyorsun. Hiç bir şey olmaz. Sistem açığı böyle bişey değil.

Onuda diyemezler. Bu olay böyle kapanıcak.

Tamam baştan söylesene alamadım korktum diye bende diyorum niye savunuyor acaba.
3 Xbox kolu alan adam şimdi dava yersiniz diyor hahaha Furkan adli eleman cevap da veremiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,737
Üyeler
163,710
Son üye
yavuzbegovic
Top Bottom