knk adam verdi 10 saniye sonra kapıyı tekrar çaldı ne yapsaydımgeri niye verdin ki keşke vermeseydin
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyle gözüküyor ne yapsam
knk adam verdi 10 saniye sonra kapıyı tekrar çaldı ne yapsaydımgeri niye verdin ki keşke vermeseydin
4 tane ürün geldi 1 kişide arkasını sormadı korkma.Başım ağrımasın diye. Deymez çünkü babam zaten gereksiz işlerle uğraşıyon ders çalış diye darlıyor.
Büyük çoğunluktan istemişler. Bende yarın teslim edilecek gözüküyor .
An itibariyle tüm TY Express kargolarım da iade sürecine girdi. Toplamda sipariş verdiğim yaklaşık 10 üründen yalnızca biri teslim edildi. Kalan yarışmacılara başarılar dilerim.Yurtiçi ve PTT ilime kadar geldi. Dağıtımda iken iade etti, teslim etmedi. MNG sorunsuzca teslim etti. TY Express'den hâlâ ses seda yok, güncellerim getirirse.
Nasıl girdi dağıtım şubesinde iken miAn itibariyle tüm TY Express kargolarım da iade sürecine girdi. Toplamda sipariş verdiğim yaklaşık 10 üründen yalnızca biri teslim edildi. Kalan yarışmacılara başarılar dilerim.
Evet. Yurtiçi de PTT de TY Express de -tüm siparişlerim değil, bazıları daha dağıtıma çıkmadan yolda iptal oldu- dağıtımda iken iptal oldu. MNG teslim etti sadece.Nasıl girdi dağıtım şubesinde iken mi
Seninkide iptal edildi dün mutluydun yurtiçi getirmedi galiba. Miletti korkutmaya çalışma sistemde açık yok kupon tanımlı ve kullanıyorsun.isteseler dava açar senden kuruşu kuruşuna üstüne avukatlık masraflarını alırlar. Sistemin açığını kullanıp faydalanmak suç.
Sistem açığı yok yok kod var kullanıyon kendine kod tanımlamıyon 5 kez şuna bas şöyle yapta yapmıyon kupon sistemi zaten sitede var ve sende kullanıyorsun. Hiç bir şey olmaz. Sistem açığı böyle bişey değil.500 liralık bir indirimin kaç kişi kullandığını sayabiliyor musun? İsterlerse yaparlar parasını senden bile çıkartır sonuçta sistem açığı kullanıyorsun diyorum ya risk sizde belki de yapmazlar zaman gösterecek diye
Onuda diyemezler. Bu olay böyle kapanıcak.Sistemi bozucak herhangi bir işlem yapılmamış benim önüme kod çıkmış bende kullan demişim kullanmış bunda dava edipte tazminat alınıcak bir şey yok ha ben gidip sistemi kurcalayıp bir şey yapsaydım okey ama bu olay aman aman tazminat alınıcak bir şey değil en fazla ya ürünü ver yada yapılan indirim kadar ödeme yap derler
Tamam baştan söylesene alamadım korktum diye bende diyorum niye savunuyor acaba.Ben ürün bile almayı denemedim çünkü baştan beri bir sistem açığı olacağını ve bana problem yaratacağını bilerek almadım yoksa Galaxy Buds 2 almam gerekiyordu biraz daha beklerim sıkıntı yaşamadan siparişini veririm ve şunu temin ederim ki bu açığı bir kere bile denemedim tennezül bile etmedim.
3 Xbox kolu alan adam şimdi dava yersiniz diyor hahaha Furkan adli eleman cevap da veremiyorSeninkide iptal edildi dün mutluydun yurtiçi getirmedi galiba. Miletti korkutmaya çalışma sistemde açık yok kupon tanımlı ve kullanıyorsun.
Sistem açığı yok yok kod var kullanıyon kendine kod tanımlamıyon 5 kez şuna bas şöyle yapta yapmıyon kupon sistemi zaten sitede var ve sende kullanıyorsun. Hiç bir şey olmaz. Sistem açığı böyle bişey değil.
Onuda diyemezler. Bu olay böyle kapanıcak.
Tamam baştan söylesene alamadım korktum diye bende diyorum niye savunuyor acaba.