Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ereen

80+
Azeri numara ile siparişi kargoya verilip sonrasında Türkiye adresine çeviren ve kargosu Türkiye'de adresine teslim edilmek üzere çıkmış olan var mı ?

brsokcu

80+ Bronze
Beyler bende azerbeycan numarasına mesaj gitmeden adresi onaylıyor sipariş verebiliyorum. Fakat adres değiştirme yeri yok. Kargoya verildikten sonra mı adres değiştirilecek ?

kullu500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
cevo
Azerbaycan tel adres ayarlayıp sipariş verdim ama hiçbir şekilde adres değişikliği yaptırmıyor. Siparişi iptal ediyorum. Kimse boşuna denemesin yaptığını iddia eden arkadaşlar olursa ss ile destekleyerek muhalefet edebilir buyursun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan ünlü
Aynı
Azerbaycan tel adres ayarlayıp sipariş verdim ama hiçbir şekilde adres değişikliği yaptırmıyor. Siparişi iptal ediyorum. Kimse boşuna denemesin yaptığını iddia eden arkadaşlar olursa ss ile destekleyerek muhalefet edebilir buyursun.
Aynı şekilde bende iade ettim şimdi

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Beyler bende azerbeycan numarasına mesaj gitmeden adresi onaylıyor sipariş verebiliyorum. Fakat adres değiştirme yeri yok. Kargoya verildikten sonra mı adres değiştirilecek ?
Ben normal şekilde sipariş vermiştim ama kargo takip yerinde böyle bir yer var yani adres değiştir diye . Firma trendyol express

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Murat
Ekran görüntüsü 2023-11-11 091410.png

Azerbaycan kodu kullanmadım ve dil de türkçe ona rağmen yeni hesapta septte böyle indirim uyguladı bende ödeme yapınca güncellicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2023-11-11 091711.png

ikidir böyle kaldı işleminiz yapılıyor diyor sonrası yok sepetten silip geri eklediğimde aynı indirimli fiyattan ekliyor

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Alıntıyı görüntüle
Azerbaycan kodu kullanmadım ve dil de türkçe ona rağmen yeni hesapta septte böyle indirim uyguladı bende ödeme yapınca güncellicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
ikidir böyle kaldı işleminiz yapılıyor diyor sonrası yok sepetten silip geri eklediğimde aynı indirimli fiyattan ekliyor
İndirim açıklamasında ne yazıyor

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Adres değişikliği ürün TY Express ile kargoya verildiyse yapılabiliyor sadece.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar sizler ne alabildiniz ben sadece 1 defa başarılı olabildim resimdeki ürünü aldım yaklaşık 500 TL civarı zaten ilerde Haf 700 Evo nun içini doldurmak için almayı düşünüyordum iyi oldu gerisi full iptal olsa da önemli değil buna da şükür.
Screenshot_20231111_093506_Trendyol.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom