Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Yurtiçi ile kargom geri gitmek üzere yola çıkmış iade olarak gözüküyor. Şubeyi aradım bölge müdürlüğü talepte bulundu falan dedi. THH'ye kayıt açtım doğru mu yaptım bilmiyrum. İlk defa Thh'den şikayet oluşturdum sizce sonuç ne olur yapabileceğim başka bir şey var mıdır?
1699692699002.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
alper
aras kargom dün dağıtımdan dönmüştü , bugün şubeye gittim, tek dedikleri satıcı mail attı demek oldu başka hiç bir sebep görünmüyor dediler yinede teslim etmediler . Bende aras genel müdürlüğünü aradım dağıtım talebi açtırdım bana, yasal olan şubenin size teslim etmeleriydi dedi . Bakalım ne sonuç gelecek . Satıcıların kampanyaları satıcıyı ilgilendirir adam akıllı düzgün kampanya yapsınlar o zaman , siparişi veya kargoyu iptal etmek de nedir

ChristianSerratos

80+ Silver
Aras kargo ne iade ediyor ne dağıtıma çıkartıyor öyle şubede bekliyor alıcının alması gerek gibi bir şey yazmışlar gitsem verirlermi acep

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

SpyX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Can çekili
Aras kargo ne iade ediyor ne dağıtıma çıkartıyor öyle şubede bekliyor alıcının alması gerek gibi bir şey yazmışlar gitsem verirlermi acep
Aras bilerek bekletiyor gittiğinde muhtemelen vermicekler trendyol + kargo firması+ satıcıdan şikayet oluştur belki çözümlenir ben bugün öyle tartışa tartışa zar zor aldım

ChristianSerratos

80+ Silver

Ekler

• IMG_20231111_120652.jpg
    IMG_20231111_120652.jpg
    53.5 KB · Hit: 144

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Böyle bir şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yav hocam aradım çok yoğunlarmış sonra ara dedi
Yoğunda keyfi bir şey için aramıyorsun. Bu şekilde bir bilgi yazıyor. Gelirsem teslim alabilecek miyim? Yoksa başka bir durum mu var? Bunu kontrol etmesi çoğunuz sonra ara demekten daha kolay.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
Daha demin aras kargo dan geliyorum Kaç tane şikayet oluşturdum adamlar katiyen vermiyor işimizden oluruz diyor iade olarak gösterecekler ama ben uğraşırım

ChristianSerratos

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
alper
yasalara aykırı olarak 2-3 gün şubede bekletip iadeye düşürecekler , bana 1 tane sebep söylemediler şu yüzden kargonuzu teslim edemiyoruz diye

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
665
İsim
Emre Erkan Aydın
Şubeden teslim alacak nı yazıyor
Hocam vermiyorlar o şubeden teslim alınacak olayı yalan iadeye düşürüyorlar

yasalara aykırı olarak 2-3 gün şubede bekletip iadeye düşürecekler , bana 1 tane sebep söylemediler şu yüzden kargonuzu teslim edemiyoruz diye
Bana müdürlükten mail geldiğini sabaha kadar da şikayet ve itiraz etsek de vermeyeceklerini iadeye düşüreceklerini söylediler

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
alper
TR burası normal .

Tek suçlu işi eline yüzüne bulaştıran alışveriş sitesi . Alıcı ,uygulama izin veriyorsa istediğini yapar .

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom