COMMANDERR
80+ Bronze
soğutucuyu hangi satıcıdan almıştın?Birazönce tredyol express üzerinden gelen ürünleri teslim aldım 3 ayrı pakette 3 ayrı satıcı
Hobicaddesoğutucuyu hangi satıcıdan almıştın?
Ben de oradan aldım sürat kargo ile gönderdi iptal oldu sipariş ty express ile gönderse belki iptal olmazdı. Şansımı bahtımı s*Hobicadde
Benim ty express ile gönderildi, yolda iptal edildiBen de oradan aldım sürat kargo ile gönderdi iptal oldu sipariş ty express ile gönderse belki iptal olmazdı. Şansımı bahtımı s*
benim dağıtım şubesinde iptal oldu teslim etmediler hiçbir şekilde zaten 1 saat sonrasında da trendyolda iptal olmuş gözüktü paramı iade etmişler anındaBenim ty express ile gönderildi, yolda iptal edildi
Aynı adrese 2 farklı hesaptsn olan ürünler iptal edildi bence , 3 ayrı hesaptan 2 sini aynı adrese vermiştim ,1 komple iptal edildi. Diğer hesaplardan 2 sinde farklı adreslere verdiğim siparişlerin hepsi geldi.Ben de oradan aldım sürat kargo ile gönderdi iptal oldu sipariş ty express ile gönderse belki iptal olmazdı. Şansımı bahtımı s*
tek hesaptan tek adrese sipariş vermiştimAynı adrese 2 farklı hesaptsn olan ürünler iptal edildi bence , 3 ayrı hesaptan 2 sini aynı adrese vermiştim ,1 komple iptal edildi. Diğer hesaplardan 2 sinde farklı adreslere verdiğim siparişlerin hepsi geldi.
afiyet bal şeker olsun paşamaÜmidi kestiğim Ptt kargoda az önce geldi kalan arkadaşlara bol şans
Alakasi yok ayni adrese 10 siparis verdim hepsi geldiAynı adrese 2 farklı hesaptsn olan ürünler iptal edildi bence , 3 ayrı hesaptan 2 sini aynı adrese vermiştim ,1 komple iptal edildi. Diğer hesaplardan 2 sinde farklı adreslere verdiğim siparişlerin hepsi geldi.
Bana direk benim ürünümün kargo numarasını söylemişler annem küçük küçük bir sürü alışveriş yaptı hepsi geldi ben 1 mouse aldım kargo numarasına kadar vermişler geri almayayım diye aslında bugün haberi olmayan biri tarafından bana verilecekti o da bulamadı haberi olan diğer adam gelince o vermediBu iptal maili her yere gitmedi yüksek ihtimalle. Gidenler ise ya bakmadılar bazı yerlerde.