-xXXx-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 720
Hocam bu bilgiyi aras kargo mu verdiarasa gidip hak talebi oluşturacağım aradaki farkı onların ödemesi için müşteri temsilcisi öyle dedi
Hocam bu bilgiyi aras kargo mu verdiarasa gidip hak talebi oluşturacağım aradaki farkı onların ödemesi için müşteri temsilcisi öyle dedi
Evet müşteri hizmetleriHocam bu bilgiyi aras kargo mu verdi
Benim ki şubede bile durmadı şimdi iade dağıtımına çıkmışyasalara aykırı olarak 2-3 gün şubede bekletip iadeye düşürecekler , bana 1 tane sebep söylemediler şu yüzden kargonuzu teslim edemiyoruz diye
Hocam hangi gün sipariş verdiniz. Hayırlı olsun.İki ürün sipariş edebilmiştim iptal olmadan, yurtiçiyle geleni geri gönderdiler o kadar aradım ettim yine de geri gönderildi. Bu da sendeo kargoyla geldi, teslim edileceğini düşünmüyordum açıkçası. Herkese bol şans.
Alıntıyı görüntüle
Çarşamba günü sipariş vermiştim. Bugün elime ulaştı ama firmanın garip bir çalışma sistemi var, kargonun nerede olduğunu göremiyorsun. Teşekkür ederim bu arada.Hocam hangi gün sipariş verdiniz. Hayırlı olsun.
Senden çok diğeri heyecanlıÜmidi kestiğim Ptt kargoda az önce geldikalan arkadaşlara bol şans