❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ulan evde olaydım bırakmazdım o kulaklığı. İlk kurşunu bana sıktılar. İndirimin 2. günü geldi. Kapıya bıraktırtmıştım evde değildim. Arayıp paketin şubeden çıkış izni olmadığını söyleyip geri aldı. Yarın geri getirecekti güya. O zamanlar dağıtımdan iptaller başlamamıştı. Bilmediğimden tamam dedim. Ertesi sabah çoktan iade merkezine yola çıkmış saat 7'de. Trendyol express. 😢

İki ürün sipariş edebilmiştim iptal olmadan, yurtiçiyle geleni geri gönderdiler o kadar aradım ettim yine de geri gönderildi. Bu da sendeo kargoyla geldi, teslim edileceğini düşünmüyordum açıkçası. Herkese bol şans.
afwedqwsd.jpg

İki ürün sipariş edebilmiştim iptal olmadan, yurtiçiyle geleni geri gönderdiler o kadar aradım ettim yine de geri gönderildi. Bu da sendeo kargoyla geldi, teslim edileceğini düşünmüyordum açıkçası. Herkese bol şans.
Alıntıyı görüntüle
Hocam hangi gün sipariş verdiniz. Hayırlı olsun.

Azerbeycan üzeri sipariş işe yaramıyor kimse denemesin iptal oluyor direk zaten iptal edicektim otomatik iptal oldu alır almaz

Benim 3 üründe geldi arkadaşlar. Trendyol Express getirdi sağolsun. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım hayal edip aldığınız ürün geri gitmez

Benim ürünü yurtici getirmeyecekmiş genelmudurluk iptal etmiş falan filan. Trendyoldan yemek bile almayacağım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,756
Üyeler
185,947
Son üye
ardakeenJ
Geri