Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç
Ulan evde olaydım bırakmazdım o kulaklığı. İlk kurşunu bana sıktılar. İndirimin 2. günü geldi. Kapıya bıraktırtmıştım evde değildim. Arayıp paketin şubeden çıkış izni olmadığını söyleyip geri aldı. Yarın geri getirecekti güya. O zamanlar dağıtımdan iptaller başlamamıştı. Bilmediğimden tamam dedim. Ertesi sabah çoktan iade merkezine yola çıkmış saat 7'de. Trendyol express. 😢

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
İki ürün sipariş edebilmiştim iptal olmadan, yurtiçiyle geleni geri gönderdiler o kadar aradım ettim yine de geri gönderildi. Bu da sendeo kargoyla geldi, teslim edileceğini düşünmüyordum açıkçası. Herkese bol şans.
afwedqwsd.jpg

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Ahmet
İki ürün sipariş edebilmiştim iptal olmadan, yurtiçiyle geleni geri gönderdiler o kadar aradım ettim yine de geri gönderildi. Bu da sendeo kargoyla geldi, teslim edileceğini düşünmüyordum açıkçası. Herkese bol şans.
Alıntıyı görüntüle
Hocam hangi gün sipariş verdiniz. Hayırlı olsun.

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Şahin
Azerbeycan üzeri sipariş işe yaramıyor kimse denemesin iptal oluyor direk zaten iptal edicektim otomatik iptal oldu alır almaz

RoyPien09

80+ Bronze
Benim 3 üründe geldi arkadaşlar. Trendyol Express getirdi sağolsun. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Umarım hayal edip aldığınız ürün geri gitmez

Aaahmt

80+ Silver
Benim ürünü yurtici getirmeyecekmiş genelmudurluk iptal etmiş falan filan. Trendyoldan yemek bile almayacağım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,410
Üyeler
164,308
Son üye
MalumKranus
Top Bottom