❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yurtiçi ile kargom geri gitmek üzere yola çıkmış iade olarak gözüküyor. Şubeyi aradım bölge müdürlüğü talepte bulundu falan dedi. THH'ye kayıt açtım doğru mu yaptım bilmiyrum. İlk defa Thh'den şikayet oluşturdum sizce sonuç ne olur yapabileceğim başka bir şey var mıdır?
1699692699002.png

aras kargom dün dağıtımdan dönmüştü , bugün şubeye gittim, tek dedikleri satıcı mail attı demek oldu başka hiç bir sebep görünmüyor dediler yinede teslim etmediler . Bende aras genel müdürlüğünü aradım dağıtım talebi açtırdım bana, yasal olan şubenin size teslim etmeleriydi dedi . Bakalım ne sonuç gelecek . Satıcıların kampanyaları satıcıyı ilgilendirir adam akıllı düzgün kampanya yapsınlar o zaman , siparişi veya kargoyu iptal etmek de nedir

Aras kargo ne iade ediyor ne dağıtıma çıkartıyor öyle şubede bekliyor alıcının alması gerek gibi bir şey yazmışlar gitsem verirlermi acep

Aras kargo ne iade ediyor ne dağıtıma çıkartıyor öyle şubede bekliyor alıcının alması gerek gibi bir şey yazmışlar gitsem verirlermi acep
Aras bilerek bekletiyor gittiğinde muhtemelen vermicekler trendyol + kargo firması+ satıcıdan şikayet oluştur belki çözümlenir ben bugün öyle tartışa tartışa zar zor aldım

Böyle bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arayıp bilgi al, ona göre gidersin.
Yav hocam aradım çok yoğunlarmış sonra ara dedi

Ekler

• IMG_20231111_120652.jpg
    IMG_20231111_120652.jpg
    53.5 KB · Hit: 160
Böyle bir şey

Yav hocam aradım çok yoğunlarmış sonra ara dedi
Yoğunda keyfi bir şey için aramıyorsun. Bu şekilde bir bilgi yazıyor. Gelirsem teslim alabilecek miyim? Yoksa başka bir durum mu var? Bunu kontrol etmesi çoğunuz sonra ara demekten daha kolay.

Daha demin aras kargo dan geliyorum Kaç tane şikayet oluşturdum adamlar katiyen vermiyor işimizden oluruz diyor iade olarak gösterecekler ama ben uğraşırım

yasalara aykırı olarak 2-3 gün şubede bekletip iadeye düşürecekler , bana 1 tane sebep söylemediler şu yüzden kargonuzu teslim edemiyoruz diye

arasa gidip hak talebi oluşturacağım aradaki farkı onların ödemesi için müşteri temsilcisi öyle dedi

Şubeden teslim alacak nı yazıyor
Hocam vermiyorlar o şubeden teslim alınacak olayı yalan iadeye düşürüyorlar

yasalara aykırı olarak 2-3 gün şubede bekletip iadeye düşürecekler , bana 1 tane sebep söylemediler şu yüzden kargonuzu teslim edemiyoruz diye
Bana müdürlükten mail geldiğini sabaha kadar da şikayet ve itiraz etsek de vermeyeceklerini iadeye düşüreceklerini söylediler

TR burası normal .

Tek suçlu işi eline yüzüne bulaştıran alışveriş sitesi . Alıcı ,uygulama izin veriyorsa istediğini yapar .

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,425
Üyeler
186,063
Son üye
botcukkk
Geri