Valla kral indirim varken alalım.Blackshark v2 x i alıyım diyorum ama kararsızım mevcutta mpow Air Se kullanıyorum
Mpow Air Se ile Kafa kafaya gibi duruyor bilemedim vallaValla kral indirim varken alalım.
@mctcnhrsn dostum bu klavye ve yorumlarda ki alınır dediklerini ürünleri istersen konuna ekle seçenek açısından faydası olur dostlaraKlavye alacaklar kaçırmasın: https://ty.gl/sfiakun57z
Agam ne dersin ne alalım.Mpow Air Se ile Kafa kafaya gibi duruyor bilemedim valla
TKL yi alıyordum şimdi SSD aldım kulaklık aldım APEX 7 yi alıyorumSen ne aldin kral? Ben senin geven önerdiğini havit klavyeyi aldım. Keşke söz 7 tkl alsaydim diyorum
Şuan çok uyguna geliyor knk ,benim kulaklık iyi ,seninki kötüyse al benceK
Agam ne dersin ne alalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kulaklık önerisi var mı arkadaşlar PC için
Eyvallah hocam ziraatten alışveriş yaptım 200 lira üstüne 100 daha verdiArkadaşlar ilk alımda %40 indirim ve super40 ile %40 daha indirim alıyorsunuz.
1)Telefonuzun dilini Azerbaycan yapıyorsunuz.
2)Sonra trendyola girip azerbaycandan devam ediniz.
3)Sonra alcağınız şeyi sepete ekliyorsunuz.
4)SUPER40 kupon kodu giriyoruz.
5)Sonra telefonu dili türkçe yapıyoruz YA DA sepette yukarıda catırdatma ülkesi diyor onu türkiye yapıyoruz (hangisi işe yararsa)
Kupon max 400 indirim yapıyor
!!! Satıcı trendyol olanı ürünlerde %90 iptal olur riske almayınız.
Kanıt.
Alıntıyı görüntüle
İbrahim kulaklık önerisi yapar mısın kralTKL yi alıyordum şimdi SSD aldım kulaklık aldım APEX 7 yi alıyorum
Bölge değiştir dostum.Dostlar iphone telefon kullanıyorum dili değiştiriyorum her hangi bir değişiklik olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
ne aldınız ssdTKL yi alıyordum şimdi SSD aldım kulaklık aldım APEX 7 yi alıyorum