burakbey
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
link atar mısın980 pro ssd kargoya verildi yarım saat önce almıştım, teşekkürler konu için iyi geldi valla
link atar mısın980 pro ssd kargoya verildi yarım saat önce almıştım, teşekkürler konu için iyi geldi valla
Kanka allah aşkına milyonları yiyorlar sesinizi çıkartamıyorsunuz şurda 400 500 e indirimli alıyoruz kul hakkı diyorsunDolandırıcılıktan başka bişey değil. Yapmayın. Kul hakkıdır.
Tüm kategorilerde geçerli diye biliyorum. Bi koltuk bir de monitör tutucu aldım ben. Linki de bu.bunu nasıl aldın kolktuk izin vermiyordu sistem![]()
usta adres işini ne yaptın beni azerbeycan adresi girmeye zorluyor indirimi filan yazdıktan sonraTüm kategorilerde geçerli diye biliyorum. Bi koltuk bir de monitör tutucu aldım ben. Linki de bu.
![]()
Fabrika Fileli Yönetici Makam Koltuğu- Siyah Başlıklı Büro Ofis Müdür Koltuğu-bilgisayar Çalışma Sandalyesi - Fiyatı, Yorumları
Fabrika Fileli Yönetici Makam Koltuğu- Siyah Başlıklı Büro Ofis Müdür Koltuğu-bilgisayar Çalışma Sandalyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O ekrandan bir geri gel üstten Türkiye'yi seç.usta adres işini ne yaptın beni azerbeycan adresi girmeye zorluyor indirimi filan yazdıktan sonra
Azerbeycan Türkü Kardeşlerime yapılan indirimi kullanıyoruz ne var bundaDolandırıcılıktan başka bişey değil. Yapmayın. Kul hakkıdır.
Sen de aynı şekilde yap.Adres yerinde burası çıkıyor Türkiye'ye gönderim oluyormu peki ayakkabı alayım dedim
Alıntıyı görüntüle
Sağ altta profil gibi bir şey olacak ona bas. Sonra ordan azerbaycan bayrağı değil. Türk bayrağı olana geç. Kayıtlı adresin gelir.usta adres işini ne yaptın beni azerbeycan adresi girmeye zorluyor indirimi filan yazdıktan sonra