Nvidia Mx130
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,865
1 saat oldu daha iptal olmadı. İnşallah iptal olmaz da mekanike gecerim
1 saat oldu daha iptal olmadı. İnşallah iptal olmaz da mekanike gecerim
Mekanik klavye aldım 240a Nays ile 210ane alcan
2 Farklı telefon ve hesaptan denedim hocam düzelmiyor. Engelliyorlar bir şekilde artık belli kiBu hatayı nasıl geçebiliriz,başka cihazdan başka üyelik ile giriş yaptımAlıntıyı görüntüle
Benimde siparişi iptal etmişlerdi 30luk kodla birdaha sipariş verdim 5 saatin ardından kargoya verildi. DenenebilirArkadaslar benim siparişim kargoda. %30 luk indirim daha tanımlanmış hesaba. Sizce sipariş vereyim mi başka şeyler? Sıkıntı olur mu?
aynen ondan tek sıkıntı 150tl ye kadar olmasıDenemeye değer bence 30 büyük bir rakam
Hala Sipariş geçenler var ama anlamadim2 Farklı telefon ve hesaptan denedim hocam düzelmiyor. Engelliyorlar bir şekilde artık belli ki
Uygulamayı Klonla ,Gerekirse Yeni Üyelik Aç Ben öyle yaptımBu hatayı nasıl geçebiliriz,başka cihazdan başka üyelik ile giriş yaptımAlıntıyı görüntüle
teşekkür ederim yarın sabah deneyeceğim. Kargoyu versinler diyeBenimde siparişi iptal etmişlerdi 30luk kodla birdaha sipariş verdim 5 saatin ardından kargoya verildi. Denenebilir
hocam internet bağlantısını da değiş cihaz değişirken.Bu hatayı nasıl geçebiliriz,başka cihazdan başka üyelik ile giriş yaptımAlıntıyı görüntüle
Farklı cihaz, farklı hesap, farklı IP adresi olmalı. Yoksa anlar. Siz cihaz ve hesap değişmişsiniz fakat sanırsam aynı internetten girmişsiniz. PC üzerinden emülatör ile de yapabilirsiniz, VPN öneririm.Bu hatayı nasıl geçebiliriz,başka cihazdan başka üyelik ile giriş yaptımAlıntıyı görüntüle
vpn önerisi varmı ücretsizFarklı cihaz, farklı hesap, farklı IP adresi olmalı. Yoksa anlar. Siz cihaz ve hesap değişmişsiniz fakat sanırsam aynı internetten girmişsiniz. PC üzerinden emülatör ile de yapabilirsiniz, VPN öneririm.