elfun
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Hocam o mikrofon sabit mi çıkıyor mu?
Hocam o mikrofon sabit mi çıkıyor mu?
çıkıyorHocam o mikrofon sabit mi çıkıyor mu?
satıcı adını ve numarasını iletir misin
evetr farklı hesaptan denemen lazım ve vpn veya farklı bir cihaz ileBen kendi hesabımdan bir deneme yaptım ve ürün iptal oldu.
SUPER40 kodunu tekrar girmeye kalktığımda "Bu kod tek seferlikti bir daha kullanamazsın" gibi bir uyarı veriyor.
Halbuki kullanamadım. Bunun bir çözümü var mı? O hesap gitti mi artık başka hesaptan mı denemek lazım?
evet o hesap gitti, yeni hesap açman lazımBen kendi hesabımdan bir deneme yaptım ve ürün iptal oldu.
SUPER40 kodunu tekrar girmeye kalktığımda "Bu kod tek seferlikti bir daha kullanamazsın" gibi bir uyarı veriyor.
Halbuki kullanamadım. Bunun bir çözümü var mı? O hesap gitti mi artık başka hesaptan mı denemek lazım?
Benimde şimdi kargoyu kesti sayende reyis, hayırlı olsun sana da
teşekkürler reis sana da şimdiden hayırlı olsunBenimde şimdi kargoyu kesti sayende reyis, hayırlı olsun sana da
olmazŞuan da yurtiçi kargo çıkış biriminde iptal olur mu bundan sonra
Kargoya verilen ürün sipariş olmaz trendyol expressden verilen ürünüm bile iptal olmadıŞuan da yurtiçi kargo çıkış biriminde iptal olur mu bundan sonra
bende aynı şekilde söyledimtrendyol kazan bilişimi aradım anlattım durumu tüm siparişleri anında kargolucak arkadaşlar tek o sayfadan bakın bence benim sns kargolandı başında bekliyor