MustafaaY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 696
Sipariş vermeden telefon numarasını nerden alabiliriz satıcıların ?hocam bir çok ürün aldım ama şuanda direkt kargoya veren bir satıcı var özelden iletişime geçin numarası ve mağazasını atayım ürünü alın whatsappdan direkt iletişime geçin kargo kodunu kessinler
satıcının adını google'da aratın yoksa sipariş verip satış sözleşmesinden bakınSipariş vermeden telefon numarasını nerden alabiliriz satıcıların ?
numarayı banada atarmısın özelden yazdımözelden numarasını atayım whatsappdan yazın direkt
özeliniz kapalı yazamıyorum.hocam bir çok ürün aldım ama şuanda direkt kargoya veren bir satıcı var özelden iletişime geçin numarası ve mağazasını atayım ürünü alın whatsappdan direkt iletişime geçin kargo kodunu kessinler
Reis bende aynısını aldım bi inceleme yapıp yazarmsn banada
Hocam bunu saat kaçta almalıyım
hocam özelden yazın attığım satıcı direkt kargoya çıkıyorHocam bunu saat kaçta almalıyım
Hocam Satıcıya ne yazıyorsunuz?hocam özelden yazın attığım satıcı direkt kargoya çıkıyor
Siparişi verirken ödeme ekranına gelmeden, aşağıda sözleşmeler var ordan aşağı kaydırıp satıcı numarası kısmını buldum ben.Sipariş vermeden telefon numarasını nerden alabiliriz satıcıların ?