Yardım Trendyol Cep Telefonu Ziraat’e 9 taksit

raFixed

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
Arkadaşlar selamlar
Bireysel kredi kartımla İphone 17 almayı düşünüyorum. Sabah Ziraat Bankası müşteri temsilcisini aradığımda Banka içeriği göremez 9 taksit yaparız dedi kadın. Şimdi almadan teyit etmek için aradığımda ise uygulamadan yapmalısınız biz sonradan yapamayız dediler. Konuda bilgisi olan var mı?

Bir banka temsilcisi sana yasa dışı bir şey mi önerdi?

Arkadaşlar selamlar
Bireysel kredi kartımla İphone 17 almayı düşünüyorum. Sabah Ziraat Bankası müşteri temsilcisini aradığımda Trendyol içeriği göremez 9 taksit yaparız dedi kadın. Şimdi almadan teyit etmek için aradığımda ise uygulamadan yapmalısınız biz sonradan yapamayız dediler. Konuda bilgisi olan var mı?
Kredi kartına taksit yapamaz.Kredi falan olabilir belki.

İşlem yaptığında ücretsiz taksitlendirme vardı eskiden. Ücretsiz taksitlendirmeyi sadece sağlığa çevirdiler. Şimdi yine mi gelmiş?

Yapamazsın. Bir ara bi açık oldu 1 2 gün millet aldı sonra onu bile hep iptal ettiler. Müşteri temsilcisi bilmeden konuşmuş

Sonradan taksitlendirme olabilir dediğiniz ama bildiğim kadarıyla kalktı bu imkan artık kredi ile 3 ay bölünebiliyor o kadar her yer tek çekim yapıyor

Bir banka temsilcisi sana yasa dışı bir şey mi önerdi?
Hocam yasal olmadığı hakkında bilgim var fakat banka üzerinden taksitlendirme konusu var ise Trendyol KVKK gereği alım yaptığım ürünün bilgisini Ziraat Bankası’yla paylaşamayacağı için bilgi alma amaçlı aradım. Özensiz ve kaba bir kadındı zaten ve bana okusanız anlarsınız vs dedi ben de konuyla alakalı okuduğum için size danışıyorum hanımefendi KVKK ihlali oluşturmayacaksa ödedim bedel üzerindense hakkımı kullanmak isterim demiştim. Kadın da olur olur olmazsa bizi arayın dedi kestirip attı konuşma sonunda şikayet ettim akşam da iki defa aradığımda ikisi de teyit amaçlı olmayacağı yönünde cevap aldım o nedenle böyle bir açık var ise kullanan var mı diye sormak istemiştim.

Geri