S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Selam, 2000 TL bütçem var. Trendyol'dan bir i3 12100F sipariş ettim fakat 2 gündür kargoya verilmedi daha. Dolap'tan almaya karar verdim. Oradan ürün aldığımız da iade ve garanti hakkı var mıdır?
İkinci elmi ?
Yok diye biliyorum. Dolap 2.el oluyorSelam, 2000 TL bütçem var. Trendyol'dan bir i3 12100F sipariş ettim fakat 2 gündür kargoya verilmedi daha. Dolap'tan almaya karar verdim. Oradan ürün aldığımız da iade ve garanti hakkı var mıdır?
siparis hazirlaniyor diyen sifirİkinci elmi ?
Dolabı bende 2. el biliyorum. i3 12100f 1995tl zaten. Dolaba gerek varmı ?
gencler zaten bende trendyolun kendisinden 1975 liraya sifir siparis ettim. ama satici daha kargoya vermedi iptal edip dolaptan alsam mi diyorumgeçmiş olsun sıfırı 1995 TL zaten.
Intel Core i3-12100F 3.3 GHz LGA1700 12 MB Cache 58 W İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
Intel Core i3-12100F 3.3 GHz LGA1700 12 MB Cache 58 W İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
param guvende gibi yaniÜrün eline geçtikten sonra onay veriyosun dolapda satıcıya parasını yatırıyor. Eğer hoşuna gitmeyen bir durumla karşılaşırsan iade eder paranı geri alırsın.
Pardon ben dolaptan çoktan sipariş vermediniz sandım. İade hakkı var garanti yok ama o paraya 2. el alcaksan i5 12400F bulursan algencler zaten bende trendyolun kendisinden 1975 liraya sifir siparis ettim. ama satici daha kargoya vermedi iptal edip dolaptan alsam mi diyorum
hah verdiler sonunda kargoya. yav csye source 2 gelmeden islemcinin gelmesi lazim. verdikleri kargo subesi de ankarada benim oturdugum yerde. bugun gelirse super olurPardon ben dolaptan çoktan sipariş vermediniz sandım. İade hakkı var garanti yok ama o paraya 2. el alcaksan i5 12400F bulursan al
dolaptan alışveriş yaptığında kargoyla alırsan iade etme hakkın oluyor 24 saat içinde. ben de oradan alıyorum letgodan falan iyi hatta kargo işinde en iyisi bence.Selam, 2000 TL bütçem var. Trendyol'dan bir i3 12100F sipariş ettim fakat 2 gündür kargoya verilmedi daha. Dolap'tan almaya karar verdim. Oradan ürün aldığımız da iade ve garanti hakkı var mıdır?