Neler Yeni

Yardım Trendyol Hesabıma 440 TL Yatırdı

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
Merhabalar ben bugün akşam vakitlerinde Trendyoldan 440 liraya bir adet baza satın aldım. Ancak belli iade basamakları sonucunda hesabımda olmayan 440 TL geri hesabıma yattı. Yani benim olmayan parayı bana iade etmiş oldular. Bedavadan 440 TL. (Basamakaları detaylı anlatmıştım ancak bir arkadaş silmemi tavsiye etti açık varsa kullanılır diye o yüzden detayları sildim.) Yani benim olmayan bir para benim hesabıma yatmış bulundu. Ben de müşteri hizmetleriyle canlı destek başlatıp durumu anlattım. Müşteri temsilcisi benden vereceği iban adresine parayı göndermemi istedi ama ben bu yöntemi çok sağlıklı bulmadığım için kabul etmedim. Trendyolun kurumsal numarası ile aranıp bilgilendirildikten sonra hesabımdan parayı çekmelerini istedim. Temsilci de durumu üst birimlere ilettim diyerek görüşmeyi sonlandırdı. Başına böyle bir iş gelen var mıdır? Bundan sonra ne gibi bir yol izleyeceğim

Son düzenleme:

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Merhabalar ben bugün akşam vakitlerinde Trendyoldan 440 liraya bir adet baza satın aldım. Ama satın alırken kullandığım kartta 30 kuruş bakiye varmış ve ödeme onaylandı. Ben durumu fark edip iade ettiğimde 440 TL geri hesabıma yattı. Yani benim olmayan bir para benim hesabıma yatmış bulundu. Ben de müşteri hizmetleriyle canlı destek başlatıp durumu anlattım. Müşteri temsilcisi benden vereceği iban adresine parayı göndermemi istedi ama ben bu yöntemi çok sağlıklı bulmadığım için kabul etmedim. Trendyolun kurumsal numarası ile aranıp bilgilendirildikten sonra hesabımdan parayı çekmelerini istedim. Temsilci de durumu üst birimlere ilettim diyerek görüşmeyi sonlandırdı. Başına böyle bir iş gelen var mıdır? Bundan sonra ne gibi bir yol izleyeceğim
Tüh ya mis gibi para.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şansa bak be. Ben olsam....

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
dürüst insan görmek çok sevindirdi

helal olsun

eğer durumu üst birime ilettilerse paralarının peşine düşerler zaten sen bekle onlar bi şekilde alırlar senden

VitoScaletta

80+ Gold
vay be helal olsun ama bence taktiği sil başkaları denerse ve olursa içinden geçerler sitenin

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Parayı vermek için ekstra bir uğraş sağlama. Adamlara yaz ilgilenirlerse verirsin elbette. Sallamazlarsa mama alırsın. :)

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
O 440 benimdi bekle iban atıyorum...

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
olum be o parayı alıp kaçmak vardı :D (!)

iyi yapmışsınız

VitoScaletta

80+ Gold
eğer parayı almaya çok uğraşmazlarsa bana hediye gönderebilirsin çok memnun kalırım :D öğrenci adamız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,351
Üyeler
164,296
Son üye
stark0
Top Bottom