iFourveyn 80+ Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 349 Reaksiyon skoru 79 Dün, 20:00 #1 Garanti Bbva bonus parasıyla trendyol üzerinden birşeyler aldım bugün kargoya verildi kargoda iade edersem bu bonus paralar geri gelir mi hesabıma?
Garanti Bbva bonus parasıyla trendyol üzerinden birşeyler aldım bugün kargoya verildi kargoda iade edersem bu bonus paralar geri gelir mi hesabıma?
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 17,388 Reaksiyon skoru 7,868 Dün, 20:01 #2 iFourveyn yazmış: Garanti Bbva bonus parasıyla trendyol üzerinden birşeyler aldım bugün kargoya verildi kargoda iade edersem bu bonus paralar geri gelir mi hesabıma? Devamı için tıklayın... Evet geri gelir.
iFourveyn yazmış: Garanti Bbva bonus parasıyla trendyol üzerinden birşeyler aldım bugün kargoya verildi kargoda iade edersem bu bonus paralar geri gelir mi hesabıma? Devamı için tıklayın... Evet geri gelir.
ibrahim28286 80+ Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 143 Reaksiyon skoru 21 Dün, 20:01 #3 Bence geri gelir her şey eski haline döner. ama arayıp sorabilirsin de garantiyi veya trendyolu