Neler Yeni

🔥İndirim Trendyol İndirim Kodları

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
bısey sorucam suan bende stand var ama yuksek ayarını sabıt bırakıp oyle kullanabılıyorum ve 2 monıtoru farklı yukseklıkte tutamıyorum
2 monıtor ıcın bu urun daha ıyı olur dıye bılıyorum acaba donus mekanıklerı nasıl yanı gorseldekı alt ksıım donuyor olması lazım oyle degılmı ?
Tam demek istediğini anlamadım ama görsel ilettiğim fotoğrafta kırmızı kısımlar dönüyor

Ekler

• IMG_1852.jpeg
    IMG_1852.jpeg
    504.9 KB · Hit: 48

Palo DAYI 👑

80+ Gold

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende g2 alayım dedim sonra ihtiyacım var mı satarım en kötü derken bitti ya. :D
Kampanyayla 600TL ye gelecekti. Püüüü
Aldım ben bu model hakkında bilgim yok kullanılır mı? İyi değilse satarım. SSD ihtiyacım vardı. Önceden sata kioxiaları kullanmıştım hiç memnun kalmamıştım.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
reis benim masa biraz büyük ve uzun acaba ne kadar öne doğru gelir arkaya bağladıktan sonra yetişir mi acaba bilemedim
Yana bağlamak bir tık sıkıntı. Arkada pay varsa arkaya bağlarsan baya bir çekebiliyorsun kendine tatmin eder yani

Palo DAYI 👑

80+ Gold

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Evet hareket ediyor. alyan ile sıkar veya gevşetirsen sertlik ayarınıda ayarlayabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dogru anlşamısınız o üst ksıım sağa sola dısında yukarı asagı hereket edıyormu ?

sahinzer6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Şahin
400 geçerliydi kullanacak ürün seçerken bitti 100tl kullanabildim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Evet hareket ediyor. alyan ile sıkar veya gevşetirsen sertlik ayarınıda ayarlayabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ıdnırım bıtmeseydı bır tane yan monıtore alırdım ya yan monıtoru ıstedıgım gıbı hareket ettıremıyorum ama aklımda kalsın bu
TEŞEKKÜRLER

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Gokhan
Merhaba, Paylaşım için teşekkürler,

Bu kodlar nerede yayınlanıyor peki? Sonrasındakileri kaçırmamak adına ?

Top Bottom