Anlık olarak takip etmenin yolu hakkında bir fikrim yok şayet sağ üstten takip butonuna basmaktan farklı bir yol da yoktur belli periyotlarla sayfayı yenilemek dışında.@MoonWalk @xFxem @Mefazzal @tekno_dahisi gelen indirim kupon kodlarını kacırmak istemiyorum. kod geldiğinde bildirim nasıl alabilirim.? Sayfanın sağ üst kısmında takip butonu var, ona tıklayıp maile bildirim almam yeterli mi ? donanım arşivinin uygulaması yok. Anlık takip yapmanın formülü var mı ?
Bu kodlar o kodlar gibi değil aslında, kullanılabiliyorlar. Sepet hazırsa rahatça kullanılırlar ilk 5-10 dakika içinde, kimi zaman saat boyunca bile duruyorlar öylece.Bu sefer hiçç denemeyecem![]()
Ben kaç sefer denedim hiç denk gelmediAnlık olarak takip etmenin yolu hakkında bir fikrim yok şayet sağ üstten takip butonuna basmaktan farklı bir yol da yoktur belli periyotlarla sayfayı yenilemek dışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kodlar o kodlar gibi değil aslında, kullanılabiliyorlar. Sepet hazırsa rahatça kullanılırlar ilk 5-10 dakika içinde, kimi zaman saat boyunca bile duruyorlar öylece.