EmirhanBayramFK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 890
Evet arka tarafa olmaz. Kesmen lazım ama kesersende saçma durur
Evet arka tarafa olmaz. Kesmen lazım ama kesersende saçma durur
bısey sorucam suan bende stand var ama yuksek ayarını sabıt bırakıp oyle kullanabılıyorum ve 2 monıtoru farklı yukseklıkte tutamıyorumAlıntıyı görüntüle
Böyle kullanıyorum ayarı baya geniş
Vallahi ya depolama lazimdiBende g2 alayım dedim sonra ihtiyacım var mı satarım en kötü derken bitti ya.
Kampanyayla 600TL ye gelecekti. Püüüü
sen bastan elenmıstın zatenBende g2 alayım dedim sonra ihtiyacım var mı satarım en kötü derken bitti ya.
Kampanyayla 600TL ye gelecekti. Püüüü
kesmeden nasıl yapabilirimEvet arka tarafa olmaz. Kesmen lazım ama kesersende saçma durur
sanırım masada delık varsa oyle de monte edılıyor vıdolarda bahsedılmıstır mutalakakesmeden nasıl yapabilirim
ne videosusanırım masada delık varsa oyle de monte edılıyor vıdolarda bahsedılmıstır mutalaka
Vallahi ya depolama lazimdi
Boşa gitmedi ya başkası sevinmiş oldu böyle düşünüp tatmin edeyim bari kendimi. Sonuçta burada olmamızın genel amacı da bu.sen bastan elenmıstın zaten![]()
tanıtım vıdoları vardır ondan bahsettımne videosu
evet sayende ben aldım oyle dusunBoşa gitmedi ya başkası sevinmiş oldu böyle düşünüp tatmin edeyim bari kendimi. Sonuçta burada olmamızın genel amacı da bu.![]()
sepette var alt kısımda ama sanırım tukendı hepsı calsıanlar 3 5 ve 6 ıdı dene ıstersenkod yazma yeri bulmadıum bunun için
![]()
Karaca Gastro 10 in 1 Pizza Lahmacun ve Tandır Ekmeği Makinesi Biodiamond Matte Black - Fiyatı, Yorumları
Karaca Gastro 10 in 1 Pizza Lahmacun ve Tandır Ekmeği Makinesi Biodiamond Matte Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Buna vereceğin paraya al bir davlumbaz fırın aynı işlevi görürkod yazma yeri bulmadıum bunun için
![]()
Karaca Gastro 10 in 1 Pizza Lahmacun ve Tandır Ekmeği Makinesi Biodiamond Matte Black - Fiyatı, Yorumları
Karaca Gastro 10 in 1 Pizza Lahmacun ve Tandır Ekmeği Makinesi Biodiamond Matte Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com