Sir Cem T-oker
80+ Gold
vp alsam sayılıyor mu ? (eğer sayılıyorsa 3200vp 150 liraya geliyor)
Hangi kampanya için soruyorsunuz ?vp alsam sayılıyor mu ? (eğer sayılıyorsa 3200vp 150 liraya geliyor)
en üstteki(pokus)Hangi kampanya için soruyorsunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trendyol'da 150'ye 75 indiriminden geçen ay yararlanmıştım ve VP alışverişi yaptım fakat bu ay Pokus kartları dijital kod alışverişlerinde yabancı kart olarak sayıyor bu yüzden kullanılamıyor sanırsam.
Pokus kartları dijital kod alışverişlerinde yabancı kart olarak sayıyor bu yüzden kullanılamıyor sanırsam.en üstteki(pokus)
naısl yani ?Pokus kartları dijital kod alışverişlerinde yabancı kart olarak sayıyor bu yüzden kullanılamıyor sanırsam.
Pokus kart/sanal kart ile dijital kod alışverişi yapmaya izin vermiyor.naısl yani ?
hay böyle işe.Pokus kart/sanal kart ile dijital kod alışverişi yapmaya izin vermiyor.
bu pokuslarda 500 e kadar atm lerden yatırmak ücretsiz ama çekmek için para kesiyor muPokus iyi şu an ön ödemelilerde
Kesiyor maalesefbu pokuslarda 500 e kadar atm lerden yatırmak ücretsiz ama çekmek için para kesiyor mu
Tek ürün olması şart değil sepet 150tl üzeri olsun yeterPokus kampanyasını kullanmak istiyorum tek ürün olması şart mı 150 TL üzeri sepet olması yeterli mi?
Teşekkürler birde detaylarda göremedim ama başka kampanyayla birleşmesinde sorun yoktur umarım aldığım ürünü indirim kuponu uygulayarak aldımTek ürün olması şart değil sepet 150tl üzeri olsun yeter