furkan11gns
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Beyler bu gece mi verilecek yoksa 100 olunca direk veriyor mu? Birde sahte hesap sorun oluyor mu?
Gece bitecek direkt verilmez 100 olunca.Beyler bu gece mi verilecek yoksa 100 olunca direk veriyor mu? Birde sahte hesap sorun oluyor mu?
emin misin kimse bilmeden bi ton yorum yapmıştaYarın verilecek. Sahte hesap sorun olmuyor.
Eminim. Canlı destekle konuşan vardı bir sorun olmayacağı söylendi.emin misin kimse bilmeden bi ton yorum yapmışta
Dava açma hakkınız var mı ? Diye sormuştu o arkadaş ve MH "Evet" demişti.Eminim. Canlı destekle konuşan vardı bir sorun olmayacağı söylendi.
Tek tek tespit edip dava açacaklarını düşünüyor musunuz hocam?Dava açma hakkınız var mı ? Diye sormuştu o arkadaş ve MH "Evet" demişti.
VPN kullanmayan çokTek tek tespit edip dava açacaklarını düşünüyor musunuz hocam?
VPN değil bluestacks kullanıyor çoğu kişi ben de dahil. Bu indirimin amacı üye sayısını arttırmak.VPN kullanmayan çok![]()
Müşteri hizmetleri işlem başlatılabilir diyor. Tespit etmek zor hatta edemezler ama sonuçta bunu dediler. Onu söylüyorum.VPN değil bluestacks kullanıyor çoğu kişi ben de dahil. Bu indirimin amacı üye sayısını arttırmak.
Kaydettim hepsini