Hyrkoleksiyon paylaşma etkinliğinden paralarınız geldimi
Ben kulaklık alacağım geçen ay verdikleri 100 tl ile bunu birlikte kullanabilir miyim ?Daha gelmedi, önceki etkinlikte saat 18.00 civarlarında bir çok kişinin eline ulaşmıştı, yani biraz daha beklemek gerek.
Kupon her üründe geçerli olursa kullanabilirsin.Ben kulaklık alacağım geçen ay verdikleri 100 TL ile bunu birlikte kullanabilir miyim ?![]()
Ağustosda da öyleydi ama ben 56 tl ye mouse aldım.Kupon her üründe geçerli olursa kullanabilirsin.
Ancak kupon hakkında ortalıkta elektronik cihazlarda kullanılamayacak iddiaları dolaşıyor.
Aynen, ben de 124 TL'lik mouse u 74 TL'ye almıştım. Umarım bu sefer de elektronik cihazlarda kullanılabilir, Airdots alma planım varAğustosda da öyleydi ama ben 56 TL ye mouse aldım.![]()
Yine konuyla alakasız ama trust blizz iyi mi ses kasmak için ?Aynen, ben de 124 TL'lik mouse u 74 TL'ye almıştım. Umarım bu sefer de elektronik cihazlarda kullanılabilir, Airdots alma planım var![]()
fena değilYine konuyla alakasız ama trust blizz iyi mi ses kasmak için ?
Şu sıralar bu kulaklığı çok duyuyorum ancak hiç araştırmadım, kulaklık hakkında hiç bilgim yok.Yine konuyla alakasız ama trust blizz iyi mi ses kasmak için ?