Bugün 16.14'te açılmış bu konu, çok şüphe uyandırdı.Arkadaşlar lütfen daha konu açmayın.
Ben sizin ve benim için sordum canlı desteğe.
Alıntıyı görüntüle
Valla kendileri para olarak iletilecek diyor ve trendyolun sitesinde de öyle yazıyor.Bunu ben de sordum. Sorun şu ki forumda ve diğer mecralarda kupon geliyor diyenler var.
Valla kendileri para olarak diyor ama bakalım saat 12 ye kadar atma hakları var ne zaman atacaklar Allah bilir.Bugün 16.14'te açılmış bu konu, çok şüphe uyandırdı.
20-30 Liraya Neler Alınır ?
Trendyoldan 4 adet 25 tl kazandım hepsi ayrı ayrı harcanıyormuş. 25-30 tl ye trendyoldan neler alabilirimforum.shiftdelete.net
Önceki etkinlikte de öyle yazıyordu. Son anda hiç bir şey değiştirmemelerine rağmen kupon verdiler.Valla kendileri para olarak iletilecek diyor ve trendyolun sitesinde de öyle yazıyor.
Son anda değiştirip kupon olarak atarlarsa sıkıntı.
Troll değil değil mi?Bana gelmiş la
70 80 kişinin kaydettik bi 50 kişi kaydetmemiş ahlaksızlar.
Değil.Troll değil değil mi?
Hadi inşallah bize de gelir.Değil.
Trendyol hesap özetine girin orada yazıyor
Reis Trendyol cüzdanımda Hesap özetinde yazmıyor mu?Hadi inşallah bize de gelir.
Hayır öncekinde trendyol cüzdana iletilecek yazıyordu bu sefer trendyol para olarak iletilecek yazıyor.Önceki etkinlikte de öyle yazıyordu. Son anda hiç bir şey değiştirmemelerine rağmen kupon verdiler.