- En İyi Cevap
- 26
Daha gelmediği için yazmıyor.Reis Trendyol cüzdanımda Hesap özetinde yazmıyor mu?
Daha gelmediği için yazmıyor.Reis Trendyol cüzdanımda Hesap özetinde yazmıyor mu?
aga kupon diye yapmadım yaValla kendileri para olarak diyor ama bakalım saat 12 ye kadar atma hakları var ne zaman atacaklar Allah bilir.
Kupon ve Trendyol Cüzdan sayfası iki ayrı sayfa. Kuponun Trendyol Cüzdanım ile alakası yok ki.Hayır öncekinde trendyol cüzdana iletilecek yazıyordu bu sefer trendyol para olarak iletilecek yazıyor.
Geçenkindede Aynısını DedilerValla kendileri para olarak iletilecek diyor ve trendyolun sitesinde de öyle yazıyor.
Son anda değiştirip kupon olarak atarlarsa sıkıntı.
Gelir reis.Daha gelmediği için yazmıyor.
Trendyol parası ile E-Pin alınmıyor diye biliyorum.Gelir reis.
Ben bunla ne yapacam. Steam cüzdan kodu falan mı alsak
Varmış.Kupon ve Trendyol Cüzdan sayfası iki ayrı sayfa. Kuponun Trendyol Cüzdanım ile alakası yok ki.
Malesefki Dijital Elektronik Gİbi Kategorilerden Ürün Alamıyormuşuz Kitap Kıyafet Falan ALınıyormuşGelir reis.
Ben bunla ne yapacam. Steam cüzdan kodu falan mı alsak
alakası varKupon ve Trendyol Cüzdan sayfası iki ayrı sayfa. Kuponun Trendyol Cüzdanım ile alakası yok ki.
Tüh bunun için yaptım la aşağı yukarı, Harcarız bi yerlere artık .dTrendyol parası ile E-Pin alınmıyor diye biliyorum.
Kitap Falan ALırsınTüh bunun için yaptım la aşağı yukarı, Harcarız bi yerlere artık .d
Ne kitabı la her sene kitaba 100 200 lira harcıyoruz en az bi kere yüzünü bile bakmıyorum.Kitap Falan ALırsın