Neler Yeni

Trendyol Paylaş Kazan Saçmalığı

ghrian

80+ Bronze
6 Ekim tarihinde başlayan paylaş kazan kampanyasında arkadaşım bir ürün alacaktı bende ona link attım ( kampanyadan yararlanmak için) ve arkadaş ürünü yanı başımda satın aldı. Bana o üründen 130tllik kupon gelmesi gerekiyordu ve bugün hesaba tanımlanması gerekiyordu. Bu sabab Trendyolasistan a mesaj attım ve hesaba tanımlanmadığını belirttim onlarda gün içinde tanımlanmazsa birdaha yazmamı söylediler. Saat 7 gibi tekrar yazdım fakat kuponların hesaplara tanımlandığını daha fazla tanımlama olmayacağını ve şartlara uymadığım için bana kupon gelmediğini söylediler. Arkadaşım aldığı ürünü ne iptal etti ne iade etti bütün şartları sağlasam da kupon gelmedi ve sabah gün içinde gelmezse birdaha mesaj yazın demelerinin nedeni demekki iş işten geçti demekmiş. Trendyolu ne kadar sevsemde kampanyaları yönetemiyor. Geçen paylaş kazan kampanyasında da bazılarına 2-3 er tane 100liralık kupon gitti bazı kişilere hiç gitmedi. Keşke daha düzgün bir destekleri olsa ve asistan adını verdikleri insanlar kopyala yapıştır işinden daha fazla yardımcı olsaydı.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,052
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Bazen öyle hatalar yapabiliyorlar. Bana da kampanya bittikten 2 gün sonra kupon gelmişti.
Normalde gelmezdi ama Şikayetvar.com'a şikayet yazınca kuponu hesaba tanımladılar.
Bu arada ayıptır sorması arkadaşına hangi ürünü aldırdın?

ghrian

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen öyle hatalar yapabiliyorlar. Bana da kampanya bittikten 2 gün sonra kupon gelmişti.
Normalde gelmezdi ama Şikayetvar.com'a şikayet yazınca kuponu hesaba tanımladılar.
Bu arada ayıptır sorması arkadaşına hangi ürünü aldırdın?
Robot süpürge. Acaba bende yazsam hesaba tanımlanır mı?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,052
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Robot süpürge. Acaba bende yazsam hesaba tanımlanır mı?
Üzerinden baya bir geçti ancak şansını deneyebilirsin. Oradaki şikayetleri çok ciddiye alıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,249
Üyeler
165,311
Son üye
Mürsel gezer
Top Bottom