Nezha
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,313
Furmark başlatmışlar sandım
Furmark başlatmışlar sandım
ama rtx 1080ti intel i7 16gb ram bunlar iyi gözüküyor fakat gelende chromu zar zor açıyorUzuluyorum 7-8k paralari bosa gidiyor bu insanlar sabah aksam bu para icin ugrasiyor.
Trendyoldan Pc Alanlara Üzülüyorum Cidden Bilgisayardan Anlamayıp Fotoğraflara KanıyorlarAlıntıyı görüntüleşu harikulade pc den alan varmı
o paranın değeri kalmadı günde abartı harcama yapmadıkça günde yeme içme için 200tl bile yetmiyor döner yiyon 50tl yanında kola mola oldu 100 liraUzuluyorum 7-8k paralari bosa gidiyor bu insanlar sabah aksam bu para icin ugrasiyor.
Chrome canavarıhem gülesim geliyor hem üzülesim. o fiyata 3 tane 2. el sistem toplanıp 3'üde ayrı ayrı faydalanabilirdi
?Chrome canavarı
kanka rtx 1080ti derken?gtx 1080ti diyorsan o 3060 tan daha güçlü herhalde onada düzgün bir işlemci koyarlarama rtx 1080ti intel i7 16gb ram bunlar iyi gözüküyor fakat gelende chromu zar zor açıyor
sistemlere oyun canavarı diye yazıyorlarya hani, işte bu sistem anca chrome u açar ondan chrome canavarı yazdı
harbi la rtx1080 yokki gtx yazmamışlarkanka rtx 1080ti derken?gtx 1080ti diyorsan o 3060 tan daha güçlü herhalde onada düzgün bir işlemci koyarlar
kardes coluk cocuk oynucak zaten adam ilkokul cocuguna 80k lik pcmi dizsin? guzel bisey alsa degerini bilmeyecekler zatenUzuluyorum 7-8k paralari bosa gidiyor bu insanlar sabah aksam bu para icin ugrasiyor.
ama sıkıntı o 3 bini 10 bine satıyorlarkardes coluk cocuk oynucak zaten adam ilkokul cocuguna 80k lik pcmi dizsin? guzel bisey alsa degerini bilmeyecekler zaten
reis ne alaka 5klik pcyi 20kya alıyorsunkardes coluk cocuk oynucak zaten adam ilkokul cocuguna 80k lik pcmi dizsin? guzel bisey alsa degerini bilmeyecekler zaten