Sipariş iptalimi yapalım yaniNumune ürün büyük ihtimalle 30x30 gelecek. Siparişlerdeki boyutun yanlış girildiği bariz. Vakit kaybetmeyin boşuna. İade ederseniz adam fena zarar edecek.
Ben yaptım. Bence yapın. Bazı ürünlerin açıklaması ortak oluyor satıcının elinde olmayabilir şu anki durum. Alt kısımda 30x30 yazıyor zaten. Şimdi normal sipariş diye 30x30 gönderebilir. Numune kumaşlar ucuz satılıyor. Şimdi aldıktan sonra iade ederseniz de adama girecek masraflar. Hiç gerek yok. İptal olsa dahi size tanımlanan kuponlar satıcıya ceza olarak kesiliyor.Sipariş iptalimi yapalım yani
İptal olacağı için sıkıntı yok bence reklam amaçlı da yapabilirler.Ben yaptım. Bence yapın. Bazı ürünlerin açıklaması ortak oluyor satıcının elinde olmayabilir şu anki durum. Alt kısımda 30x30 yazıyor zaten. Şimdi normal sipariş diye 30x30 gönderebilir. Numune kumaşlar ucuz satılıyor. Şimdi aldıktan sonra iade ederseniz de adama girecek masraflar. Hiç gerek yok. İptal olsa dahi size tanımlanan kuponlar satıcıya ceza olarak kesiliyor.
Sanmıyorum. Trendyol'daki çoğu satıcı bilgisiz. Sırf bu yüzden binlerce lira zarara uğruyorlar. Şimdi bu iptal edilse bile sana 30 lira kupon gelse o 30 lira adama ceza olarak kesilecek. Böyle onlarca kişi alsa adam gg Böyle küçük hatalar maalesef büyük sonuçlara yol açıyor.İptal olacağı için sıkıntı yok bence reklam amaçlı da yapabilirler.
bende aldım şimdi sırf kupon için .DAldık bakalım bende 250x100 ölçülerinde almış bulundum 23 TL ye kargo ile birlikte
Aaaa evet ebat seçip sipariş ediyoruz ama özellikler kısmında 30×30 diyornAlıntıyı görüntüle
Ölçü 30x30 ?