DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,882
adam çekiliş tarzı düşüyor demek istemiş bu haksızlık değildir ve adamlar isterse kampanyayı değiştirme haklarına sahiplerHaksızlık değilde nedir
herkes geçerlimi diye sormuşmuştum ve evet sistem otomatik atıyor demişlerdiadam çekiliş tarzı düşüyor demek istemiş bu haksızlık değildir ve adamlar isterse kampanyayı değiştirme haklarına sahipler
adam çekiliş tarzı düşüyor demek istemiş bu haksızlık değildir ve adamlar isterse kampanyayı değiştirme haklarına sahipler
Haklısın suç destek hattında çalışan insanların değilŞu kod hakkında kaç gündür kaç konu açıldı.Gelmiyorsa zorlama işte.Şansa verdiler birkaç kişiye.Adamları boşu boşuna darlıyorsunuz ya.
olay verilmemesi değil. 3 hesaptan yazdım 3 üde farklı cevaplar.Biri diyor rastgele verildi.Biri diyor sistem bozuk.Biri diyor herkese verilecekŞu kod hakkında kaç gündür kaç konu açıldı.Gelmiyorsa zorlama işte.Şansa verdiler birkaç kişiye.Adamları boşu boşuna darlıyorsunuz ya.
Malesef öyle bendede aynıolay verilmemesi değil. 3 hesaptan yazdım 3 üde farklı cevaplar.Biri diyor rastgele verildi.Biri diyor sistem bozuk.Biri diyor herkese verilecek
Önceden karşılaştınız mı bilmiyorum ama Trendyol bu konuda maalesef hep böyle.Yani siz ne yazarsanız yazın formalite cevaplar verecekler.Sistem rastgele atıyor herhalde.Ben buna çok denk geldiğim için söylüyorum.Hepsiburada falan olsa herkese şak diye 50yi yapıştırıyor ama burası bozuk boşuna kafanızı yormayın.olay verilmemesi değil. 3 hesaptan yazdım 3 üde farklı cevaplar.Biri diyor rastgele verildi.Biri diyor sistem bozuk.Biri diyor herkese verilecek
haklısınÖnceden karşılaştınız mı bilmiyorum ama Trendyol bu konuda maalesef hep böyle.Yani siz ne yazarsanız yazın formalite cevaplar verecekler.Sistem rastgele atıyor herhalde.Ben buna çok denk geldiğim için söylüyorum.Hepsiburada falan olsa herkese şak diye 50yi yapıştırıyor ama burası bozuk boşuna kafanızı yormayın.
haklısınÖnceden karşılaştınız mı bilmiyorum ama Trendyol bu konuda maalesef hep böyle.Yani siz ne yazarsanız yazın formalite cevaplar verecekler.Sistem rastgele atıyor herhalde.Ben buna çok denk geldiğim için söylüyorum.Hepsiburada falan olsa herkese şak diye 50yi yapıştırıyor ama burası bozuk boşuna kafanızı yormayın.