Neler Yeni

Trendyol Vatan Bilgisayar rezaleti

Xcharcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah Sami Coruk
Selam dostlar.
Yakın zamanda Trendyol üzerinden Vatan Bilgisayar satıcısına güvenerek HyperX Cloud 3 Wireless kulaklık aldım ürünün kutusunu açtığımda bir de ne göreyim kablosuz versiyonunu aldığım kulaklığın kablolu versiyonunu göndermişler Trendyol'un canlı müşteri hizmetlerini bulamadım. Ürünün Vatan Bilgisayar'ın web sitesinde satışa açık olduğunu gördüm ve Trendyol üzerinden iletişime geçtiğimde direk adamlar bana ürünün stoklarında olmadığını belirtiyorlar ve sadece iade alınacağını söylüyorlar bunu CİMER'e vs iletip ürünün değişimini isteme gibi bir hakkım var mı?
1741611847296.jpeg
1741611861373.jpeg

catsped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yaren
Evet var. THH'ye talep oluştur. Uzun bir süre kulaklığa dokunamazsın yalnız onu söyleyeyim. 3-4 ay sürer.

Xcharcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah Sami Coruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet var. THH'ye talep oluştur. Uzun bir süre kulaklığa dokunamazsın yalnız onu söyleyeyim. 3-4 ay sürer.
usta 4.3k ya aldım şuan 6k kulaklık onu da zaten kılı kırk yararak toparladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Umut Metin
trendyol müşteri hizmetleri yazınca numarası zaten çıkıyor benim bildiğim eğer stokta var gösterip siz satın aldıysanız ve sizin satın alımınızdan sonra stokta yok demeleri yanlış bir durum forumdaki sanki böyle bir olay vardı ve o şikayet edip haklı bulunmuştu

Raclod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Kerem
Selam dostlar.
Yakın zamanda Trendyol üzerinden Vatan Bilgisayar satıcısına güvenerek HyperX Cloud 3 Wireless kulaklık aldım ürünün kutusunu açtığımda bir de ne göreyim kablosuz versiyonunu aldığım kulaklığın kablolu versiyonunu göndermişler Trendyol'un canlı müşteri hizmetlerini bulamadım. Ürünün Vatan Bilgisayar'ın web sitesinde satışa açık olduğunu gördüm ve Trendyol üzerinden iletişime geçtiğimde direk adamlar bana ürünün stoklarında olmadığını belirtiyorlar ve sadece iade alınacağını söylüyorlar bunu CİMER'e vs iletip ürünün değişimini isteme gibi bir hakkım var mı?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
iade et bi daha da vatandan ürün alma en iyisi .

Xcharcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah Sami Coruk
trendyol müşteri hizmetleri yazınca numarası zaten çıkıyor benim bildiğim eğer stokta var gösterip siz satın aldıysanız ve sizin satın alımınızdan sonra stokta yok demeleri yanlış bir durum forumdaki sanki böyle bir olay vardı ve o şikayet edip haklı bulunmuştu
direk sanal asistan çıkıyor canlı desteğe ulaşamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kerim Salman
icra katibi olarak sana tavsiye thh ye başvur yüksek ihtimalle haklı bulunursun, malın değişimine / asıl istenilen ürünün teslimine diye karar çıkar

Xcharcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah Sami Coruk
icra katibi olarak sana tavsiye thh ye başvur yüksek ihtimalle haklı bulunursun, malın değişimine / asıl istenilen ürünün teslimine diye karar çıkar
trendyol ve vatan bilgisayarın müşteri hizmetleri maillerine mail gönderdim olumlu bir dönüş olmaz ise thh vereceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

coook uzun sürer mi karar çıkması

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
murat
valla aynısını yaşadım 2 gün önce thh ile uğraşmak istemediğim için iade edip ikinci el satın aldım 3.5k dan benim satıcı da mediamarkttı

Xcharcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah Sami Coruk
valla aynısını yaşadım 2 gün önce thh ile uğraşmak istemediğim için iade edip ikinci el satın aldım 3.5k dan benim satıcı da mediamarkttı
trendyol üzerinden mi aldınız sizde

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
can
Thh ile sonuca varırsın fakat arkadaşlarında dediği gibi 1-4 ay arası sürer yerinde olsam, muhattabın kimse vatan yada trendyol firmayı arayıp thhye vereceğimi ve bu süreçte ne siz üzülün ne ben üzüleyim bana kablosuz versiyonunu gönderin diye irtibat kurardım .

Xcharcer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah Sami Coruk
Thh ile sonuca varırsın fakat arkadaşlarında dediği gibi 1-4 ay arası sürer yerinde olsam, muhattabın kimse vatan yada trendyol firmayı arayıp thhye vereceğimi ve bu süreçte ne siz üzülün ne ben üzüleyim bana kablosuz versiyonunu gönderin diye irtibat kurardım .
mail attım en son thh kozunu kullanıp sonuca varmasını umacağım

WhoCares

80+ Gold
ürün kodu ile sipariş kodularını karşılaştırın normalde kodlar farklı böyle göndermeleri tuhaf :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,424
Üyeler
169,568
Son üye
Orçun7777
Top Bottom