🔥İndirim Trendyol Yeezy İndirimi

nasıl ya? terlikleri geçen sene 2 2.5dan sattılar, 700ler 7-8bin di. bi 350 ler normal fiyatta onlar indirimde olsa alırdım zaten
Hocam dediğiniz gibi bi' yeezy slide'ların fiyatı iyi. Onun dışında foam ve 350 aynı fiyatında.

Son düzenleme:
Bu ayakkabıların özelliği ne bir şeye benzemiyor ama uçuk fiyar.

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    20.7 KB · Hit: 33
Bu ayakkabıların olayı ne? Koşu ayakkabısı desen değil, yürüyüş desen değil, outdoor hiç değil.

Bu ayakkabıların olayı ne? Koşu ayakkabısı desen değil, yürüyüş desen değil, outdoor hiç değil.
rahat cok en rahat malzemelerden yapılıyor bide kanye westin imza tasarımları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama serefsiz adidas kanye westle olan anlasmayı tek taraflı fesh edip tasarımları calıp satıyor suan

Bunları giyenlerin akıl sağlığının bozuk olduğunu düşünüyorum estetikten çok uzak rahat olsa ne olur gülerler adama

rahat cok en rahat malzemelerden yapılıyor bide kanye westin imza tasarımları
Hımmm, bir tık Kanye West'le bağıntılı gibi. Bunun dışında güzel gibi ancak o paraya Asics veya Nike Pegasus falan alırım. Rahatlık konusunda onlar da aynı değerleri veriyor.
Modelleri pek incelenmiyor. Benzer modelin incelemelerinden biri burada her değeri gayet iyi. Sadece insole thickness az ve stiffness çok fazla. Pek benlik ayakkabılar değil zaten. Diğer modelleri için inceleme bulamadım.

Çin üretimi ayakkabılara benzettim ben. Rahat diyenler çok, demekki baya rahat bir ayakkabı. Gençler seviyor galiba. Asıl mesele dayanıklı bir ayakkabımı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,340
Üyeler
184,773
Son üye
Emir_Han629
Geri