Ucuz yollu modellere pek güvenemiyorum eğer güzel bir incelemesi varsa ona göre bakıp alınabilir ama bu bütçede ofis koltuğu daha mantıklı bir seçenek olacaktır.GÖRÜNÜŞÜ VE FİYATI ÇOK İYİ GELDİ BANA ÖNERİR MİSİNİZ
ayak kısmı ve tekerlekleri plastik olan hiç bir sandalyeyi almayın
pişik yapar terletir yapışır bence koltuk daha iyi markalardan tercih edilmeli kaslarınıza kadar etki yapar hele de günde 3 4 saat oturanlar için
BU FİYAT BANDINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ SANDALYE VAR MIUcuz yollu modellere pek güvenemiyorum eğer güzel bir incelemesi varsa ona göre bakıp alınabilir ama bu bütçede ofis koltuğu daha mantıklı bir seçenek olacaktır.
metal ayakla değiştirebiliriz hocam?ayak kısmı ve tekerlekleri plastik olan hiç bir sandalyeyi almayın
Bu bütçede pek yok malesefBU FİYAT BANDINDA ÖNEREBİLECEĞİNİZ SANDALYE VAR MI
Link yok mu? Boyutu küçük muhtemelen. Ofis koltuğu veya ikinci el bilindik marka koltuk alınabilir.
İŞTE BU BÜTÇEDE OLMADIĞI İÇİN BEN DE BUNU ALMAYI DÜŞÜNDÜMBu bütçede pek yok malesef
MEMLEKETİMDE MAALESEF 2. EL SATILMIYORLink yok mu? Boyutu küçük muhtemelen. Ofis koltuğu veya ikinci el bilindik marka koltuk alınabilir.
benim aldıgım koltuğa cok benziyor marka farklı https://www.incehesap.com/twisted-m...spor-oyuncu-koltugu-siyah-beyaz-fiyati-74225/GÖRÜNÜŞÜ VE FİYATI ÇOK İYİ GELDİ BANA ÖNERİR MİSİNİZ
Beklentin fazla değilse al hocam. Bu paraya ofis koltuğu bakabilirsin ama oyun koltuğu heves ettiysen pek seçenek yok sanırım.![]()
Fashcolle Dynamic Blue Masajlı Oyuncu KoltuğuFiyatı, Yorumları - Trendyol
Fashcolle Dynamic Blue Masajlı Oyuncu Koltuğu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
İŞTE BU BÜTÇEDE OLMADIĞI İÇİN BEN DE BUNU ALMAYI DÜŞÜNDÜM
Mesaj otomatik birleştirildi:
MEMLEKETİMDE MAALESEF 2. EL SATILMIYOR
O FİYATA OFİS KOLTUĞU BAKTIĞIM YERLERDE KİMSE MEMNIUN OLMUYORBeklentin fazla değilse al hocam. Bu paraya ofis koltuğu bakabilirsin ama oyun koltuğu heves ettiysen pek seçenek yok sanırım.