Üstad bu şekil aktif ettim normal oem keyden vb ne farkı var güncelleme vs alabiliyor muyuz?Microsoft activation scrips ile de etkinleştirebilirsin.
Üstad bu şekil aktif ettim normal oem keyden vb ne farkı var güncelleme vs alabiliyor muyuz?Microsoft activation scrips ile de etkinleştirebilirsin.
Hocam mak key toptan alınıp satılıyormuş ben aldım 2 haftadır kullanıyorum bir sorun çıkarmadı güncelleme de alıyor ama tek sorunu format atınca gidiyor tekrar etkinleştirmek gerekiyor.Üstad bu şekil aktif ettim normal oem keyden vb ne farkı var güncelleme vs alabiliyor muyuz?
Microsoft activation scrips ile Etkinleştirdim benHocam mak key toptan alınıp satılıyormuş ben aldım 2 haftadır kullanıyorum bir sorun çıkarmadı güncelleme de alıyor ama tek sorunu format atınca gidiyor tekrar etkinleştirmek gerekiyor.
Zerre fark yok. İstersen Microsoftun sitesinden al istersen 10tl lik key al istersen bu şekil etkinleştir.Üstad bu şekil aktif ettim normal oem keyden vb ne farkı var güncelleme vs alabiliyor muyuz?
Yani güncelleme vesaire alıyor insanlar çok büyütmüş bu key işini ben de anlamadımZerre fark yok. İstersen Microsoftun sitesinden al istersen 10tl lik key al istersen bu şekil etkinleştir.