İade ve musteri hizmetlerinde bayağı iyiler satıcı puanına da bak.Selam trendyolda bi yağmurluk gördüm alacaktım fakat fiyatı 730 TL den 300 e düşmüş açıkçası bu pek inandırıcı gelmedi dolandırılma ihtimalim varmıdır sipariş versem.
Satıcı puanı çok düşük değilse al, iade konusunda sıkıntı yaşamazsın bence.Selam trendyolda bi yağmurluk gördüm alacaktım fakat fiyatı 730 TL den 300 e düşmüş açıkçası bu pek inandırıcı gelmedi dolandırılma ihtimalim varmıdır sipariş versem.
Knk satıcı puanı iyi satıcı şu https://www.trendyol.com/magaza/tee-mood-m-126523?sst=0İade ve musteri hizmetlerinde bayağı iyiler satıcı puanına da bak.
Trendyol satmıyor satıcı satıyor dolandırılma ihtimalin tabii ki mevcutSelam trendyolda bi yağmurluk gördüm alacaktım fakat fiyatı 730 TL den 300 e düşmüş açıkçası bu pek inandırıcı gelmedi dolandırılma ihtimalim varmıdır sipariş versem.
Hocam ankara kızılay avm de mağazaları varmış ve mağazanın google puanı 3 ama 2 kişi fiyattan dolayı 1 yıldız vermiş.Trendyol satmıyor satıcı satıyor dolandırılma ihtimalin tabii ki mevcut